torsdag 14 juli 2016

Schiedel permeter

Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Innovative Kamine, Edelstahlkamin, Lüftungsanlagen vom Marktführer. Das konzentrische Kaminsystem für raumluftunabhängige Festbrennstoff - feuerstätten. Permeter on CE- merkitty. Tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen on aina kuitenkin varmistettava.


Třívrstvý nerezový systém s vnitřní nerezovou vložkou a vnějším pláštěm z pozinkovaného plechu v černé, bílé nebo šedivé barvě (bez příplatku), který je vhodný pro všechny druhy paliv a všechny typy spotřebičů.

Nejčastěji používaná je černá . Keď staviate pre svoju rodinu nový dom alebo chatu, prípadne rekonštruujete starší dom, záleží vám na každom detaile. Vašou túžbou je nielen to, aby sa všetkým členom rodiny bývalo pohodlne a príjemne, ale aj aby dom vyzeral . Charakteristickým rysom systému je vonkajší obal, vyrobený v jednej z troch farieb: čierna, šedá alebo biela. Systém PERMETER je ľahký, odolný proti vlhkosti, kyselinám a vysokým teplotám, jedinečná izolácia s vynikajúcou . Treten Sie in direkte Verbindung mit dem Hersteller um ein Angebot einzuholen und um den Händler in Ihrer Nähe zu finden. SCHIEDEL PERMETER – KOMÍN, KTORÝ MÁ ŠTÝL! Výber komína by nemal byť len otázka peňazí.


Dôležitým hľadiskom je jeho kvalita, bezpečnosť ako aj estetické prevedenie.

Potřebujete kvalitní komín, ale chcete i zajímavý designový prvek? Hodí se pro všechny typy paliv i spotřebičů. Využití najde jak v novostavbách, tak umožňuje jednoduše a elegantně vyřešit dostavbu komína ke stávajícímu bydlení.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Rozsdamentes belső cső lézeres hegesztési varrattal teljes hosszban. ProIDEA termékinformációs katalógusban. Kevyt teräspiippu PERMETER sopii moderniin rakentamiseen ja sisustamiseen.


Se on erinomainen hormiratkaisu puulämmitteisiin tulisijoihin, kun hormiliitos on tulisijan päällä. Viljan poltto on kielletty. Varastokokoja on kolme: Ø 13 1ja 2mm. Vi ger Rabatt på våra skorstenar med fri frakt vid köp av vedspis eller kamin. Schiedel per meter stålskorsten.


LEHKÝ TŘÍVRSTVÝ KOMÍNOVÝ SYSTÉM Nerezový třívrstvý komínový systém, vhodný pro všechny druhy paliv a většinu typů spotřebičů, v designovém barevném stylu. Vhodný jako dodatečný či fasádní komín. Lehká konstrukce, bez nutnosti základu, velmi rychlá a jednoduchá montáž.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения