fredag 15 juli 2016

Samsung digital inverter tvättmaskin

Utforska de senaste funktionerna och innovationerna, bland annat AddWash och Ecobubble i våra nya tvättmaskiner. Hitta den perfekta tvättmaskinen för dig. WW70J44A3MW Tvättmaskin med Digital Inverter Motor, kg. Eco Bubble har en borstlös digital invertermotor som använder magneter för att rotera trumman.


Den nya motorn gör att det blir mindre friktion vilket i sin tur ger en tystare motor och tvättmaskin. Upptäck vår mest exklusiva tvättmaskin någonsin. Läs mer om de senaste funktionerna och innovationerna för att hitta den perfekta tvättmaskinen för dig. AddWash-tvättmaskinerna har en Digital Inverter Motor, som ger en tystare gång, lägre energiförbrukning och längre livstid jämfört med en traditionell tvättmaskinsmotor som använder kolborstar. Och samtidigt som den är enkel att manövrera gör den digitala grafiska displayen det möjligt för dig att snabbt och korrekt utföra justeringar för tvätten för utmärkta tvättresultat.


Se den för beskrivningar . Jämför priser och läs recensioner på Tvättmaskiner. Välkommen till PriceRunner! Traditionella maskiner använder ofta kolborstmotorer, dessa slits dock ut och måste ofta bytas efter en viss tids användning. Detta resulterar i tystare tvätt . SAMSUNG – en guide till köp av våra tvättmaskiner. Att välja tvättmaskin behöver inte vara så svårt.


Genom att kläderna blötläggs i tvättmedelsskum avlägsnas fläckar effektivt. Kan användas vid programmen Bomull, Syntet, Jeans och barnkläder. Enkel att tömma och fylla. Tack vare den kolborstfria motorn får du en energieffektiv . Den stilrena och strömlinjeformade luckan förenklar i- och urlastning av din tvätt.


Smart Check felsöker automatiskt och ger . Tvättmaskinen drivs av en borstlös digital inverter -motor som slösare mindre energi än vanliga motorer och. Jag har er tvättmaskin Eco Bubble kg och det är bara månader sedan inköp. Finns det något sätt att öppna luckan när. Tvättmaskinen är utrustad med en digital inverter motor, som gör att trumman roterar med hjälp av magneter. Den hållbara borstlösa motorn ger dig en tyst motorgång som kommer hålla en lång tid.


Allt för enklare i- och urlastning av din tvätt. Den stora luckan kan öppnas upp till 1grader. För smidigare hantering av din tvätt. Samsung ger dig års garanti på motorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения