fredag 29 juli 2016

Murspis byggsats

En modern tolkning av den öppna spisen. Så ser vi på våra murspisar. Och förmodligen du också, när du märker hur de stora gjutjärnsluckorna ger en större upplevelse av elden oavsett var i rummet du är.


Samtidigt gör den höga effekten våra murspisar till pålitliga värmekällor, konstruerade för att värmen ska. Vi har murspisar i många former och varianter, allt ifrån raka och moderna till de av ett mer klassiskt utseende.

Det finns varianter för hörn, rakvägg och spisar med både två- och tresidigt glas. Murspisar i byggsats från bland andra Contura , Jötul, Keddy och Nordpeis hittar du hos oss. Att köpa en murspis är en investering . Murspisar är moderna öppna spisar, en värmekälla som möblerar rummet med attityd. Välj en murspis från Mariebergs och få tips och råd från oss. Men det finns givetvis ingen anledning att göra jobbet svårare än nödvändigt.


Därför har vi också tagit till oss den hundraåriga regeln ”att mura en öppen spis fritt är stort, men att mura en öppen spis rätt är större”.

Som en konsekvens av detta använder vi en byggsats en sk. Du som kund kan vara med och designa modell av murspis bara det ligger inom ramarna för vad som går att utföra rent tekniskt för att systemet ska fungera. Ekonomkas murspisar är byggda för att släppa så mycket värme som möjligt till huset sakta under många timmar efter du eldat färdigt. Om du eldar en till två brasor . Välj den murspis som passar bäst i ditt hem bland många eftertraktade utföranden. Låt den bli en central del av inredningen eller en diskret detalj.


Vi har modeller för raka väggar och murspisar som passar i hörn. När du beställer en murspis från oss levererar vi en byggsats. Känner du dig inte bekväm med att montera själv . Våra lätta murspisar levereras i en behändig byggsats av värmetåliga pimpstenselement som är enkla att montera på egen hand. Modellerna Carisma och Carat är fristående spisar,. Dagens moderna murspis har kvar den öppna spisens eldkänsla och mysfaktor, men ger dessutom ett effektivt värmeutbyte.


Den är ofta så lätt att den kan monteras på ett vanligt träbjälklag. Murspisen levereras i prefabricerade byggsatser, som du med normal händighet monterar själv. Lätt murspis som utmanar de traditionella eldstäderna genom sin innovativa form.

En mycket effektiv värmekälla som är konstruerad med en. Hitta din nya murspis hos oss. Vi erbjuder eldstäder som är energieffektiva och har en hög verkningsgrad. Besök vår hemsida och hitta din återförsäljare.


Camina Övralid är en modern murspis som har ett traditionellt utseende i kombination med modern förbränningsteknik. Perfekt för Dig som söker en vacker murspis med hög effekt. Omramningen är en prefabricerad byggsats i betong och monteras enkelt upp enligt . Trätälja är en murspis i byggsats. Allt du behöver, förutom fogbruk och färg ingår.


Produkten tillverkas i Säffle i hjärtatav Värmland. Mårbacka är en murspis i byggsats. Rosenborg är en murspis i byggsats. Dessutom blir en murad lösning som sagt väldigt permanent och det ville vi undvika.


Inget behöver muras om man inte vill. Vi har inte fått vår på plats ännu men vårt rum är nog inte fullt så stort som ert. Vem vill inte ha en sprakande brasa som hett sällskap när höstmörkret drar fram runt knuten? Vilken modell passar bäst hos dig? En gammeldags kakelugn, en supermodern braskamin eller en klassisk murspis ? Kolla vad som hände i det här rummet när väggen fick sällskap av en värmande skönhet.


Hem Populära Sökningar murspis byggsats. Med en smart garageförvaring skapar du både trivsel och plats Vem har inte varit med om att leta efter något särskilt ute i garaget och. Ljus och rymd för skapande. Denna artikel är en annons från . Med en byggstats så kan du enkelt bygga din alldeles egna murspis Har du en befintlig murstock i ditt hem så kan du enkelt beställa en byggsats och bygga en egen murspis.


Oavsett om du vill ha en klassisk stil eller en modern på din murspis så finns det många olika murspisar att välja bland. Ett annat alternativ är murspisen. Den har inte kakelugnens förmåga att stråla värme under timmar, men den håller värmen längre än en öppen spis med kassett.


Vikten är mellan 3och 4kilo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения