måndag 11 juli 2016

Kamin utan eld

Dekorationsspis - brasa utan eld. Elbrasor kan du köpa som kompletta kaminer eller som enskilda brasor att sätta in i befintlig kamin eller eldstad. Kakelugn eller braskamin?


Håll värmen med braskamin. Den värmer, skapar en härlig. Eftersom den varken har en skorsten eller riktig eld slipper du både rök och sot som annars kan smutsa ner möbler, golv och tak inomhus.

Däremot får du, precis som . Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Drömmen om en eldstad i hemmet eller på jobbet kan bli sann utan stora kostnader eller installationsarbeten. Den kräver varken installation, besiktning eller bygganmälan - det spar du både tid och pengar på. Perfekt för kalla vinterdagar!


Den elektriska eldstaden imponerar med sin tidlösa, klassiska design. Vi har ett stort sortiment av skorstensfria spisar , det ger dig en eldstad utan skorsten. Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin , men vill slippa röken?

Fundera på en kamin utan skorsten. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet. Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör . Vad behöver man tänka på när man ska välja, vilken är bäst? Skorstensfria kaminer och spisar till ett bra pris hittar du hos Trademax.


Här hittar du bra tips om skorstensfria kaminer när du ska välja en kamin utan skorsten. Allt fler väljer att installera kamin , öppen spis eller kakelugn för att få det mysigt och varmt på vintern. I engelsk modell med riktig eld , utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej).


Läs om fraktavgiften under fliken . Kaminens storlek: H cm. Vår filosofi är att förena tradition. Jämfört med traditionell öppen spis skapar en eldstad utan skorsten inte speciellt mycket värme. En skorstensfri spis ger så mycket mer än bara en eld utan skorsten. Hitta alltifrån en liten behändig modell till en rejäl kamin utan skorsten i vårt sortiment.


Hur tänder man en brasa på bästa sätt? Ingen rök utan eld – för dig som vill installera en kamin.

Här kan du läsa hur du får bra eld i din kamin. I så fall är en etanolkamin ett bra alternativ. I kaminen eldas bioetanol (spisetanol) som skapar en mjuk och behaglig eld. Elda i din kakelugn – utan fungerande skorsten.


Eftersom det är en fullvärdig brasa ges ett naturligt värmetillskott som tillsammans med mysfaktorn från levande eld kan uppskattas året runt. Det är en bekväm lösning då man slipper sotning samt dyra och komplicerade . Vaunis eldstäder är utrustade med marknadens mest avancerade etanolbrännare för att du ska kunna känna dig säker och få njuta av en vacker eld. Du kan hålla en brännare med bränsle upp och ner – utan att det rinner ut. Samtliga av våra vägghängda kaminer är tillverkade med värmesköld och luftspalt så att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения