onsdag 29 juni 2016

Vedkorg i plåt

Perfekt till ve leksaker etc. Hitta en snygg vedkorg , vedställ, vedstaplare eller vedgryta bredvid din eldstad! De finns i många olika material som läder, koppar, mässing, smide, glas. Smart förvaring av din ved till din braskamin.


Praktisk hink i plåt för förvaring av ved. Välkommen till PriceRunner!

Motivet består av Trä älg och fåglar. Korgen har monterade hjul för lätt rengörings och förflyttning. Mått: 52x33cm Höjd 80cm . Vedkorg i plåt med utskuret skogsmotiv. Krafig pulverlackerad plåt. Vacker och stilfull vedkord i vit matt pulverlackad plåt.


Just nu rabatt på hela sortimentet vid användning av rabattkod blocket. Log vedkorg tillverkad av strukturlackad plåt. En vedkorg måste vara lätt att bära, lätt att städa under och ha ett säreget formspråk.

Det var dessa tankar Thomas Bernstrand utgick ifrån när han designade vedkorgen Log. Kontrasten mellan den ruffa björken och och de mjuka vita och antracita formerna förmedlar ett modernt . Aduro Proline vedkorg i filt, Ø4 grå Aduro Proline vedkorg i filt, Ø4 är perfekt för att förvara ved men även tidn. Stilren vedkorg för alla tillfällen Stor vedkorg i svart järn med dekorativt flätad kant i trä och med ett gediget träh.


Innevagnen är en smart vedkorg med hjul på ena sidan för att lätt kunna dras, och ben på den andra sidan för att kunna ställas på plats. Tillverkad av extra tjock galvaniserad plåt. Kråkmönstret i svart lackad plåt med frostad plast på insidan. VEDKORG SMIDE NILS SVART VASTBO. Längd: 4x Bredd:3x Höjd:420mm.


Det finns massor av varianter: i plåt , flätade, ståltrådsvarianter etc etc. Men mina största krav på en vedkorg är att den ska vara relativt lätt, tät undertill så den inte sprider massa bös över golven. Och naturligtvis ska den vara hyfsat snygg. Vanligtvis måste man kompromissa på sina önskemål, men jag tror . Har en modern braskamin i gillestugan och den står på en mörkgrå plåt , soffan intill är en klippansoffa från.


Sadelhängare pirra Sadelhängare på pirra. Plåtträd Håbo Kommun Rondell kreativt smide Rondellträd i Håbo Kommun. Smide Grind Ny smidesgrind i gammal stil mellan bef stengrindstolpar. Planteringslåda Planteringslådor i lackad plåt.


Det betyder snarare att du eldar med otillräcklig förbränning.

Eldar du rätt ( och om kardinalerna har enats) så är röken vit. Riktigt hantverk tillverkad av en finsk man som är avliden, begränsad upplaga. Sedan drygt tio år tillbaka har Fredrik Dahllöf drivit Smålands specialstansning. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Höstkylan kryper närmare och det börjar bli dags att tända en brasa. Här eldar vi i kakelugnen och mysfaktorn är hög, med allt från mjuka kuddar till trevliga höstlöv.


Letar du efter en vedkorg ? Förvara din ved i en vacker vedkorg i smide.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения