fredag 17 juni 2016

Fröling vedpanna

Finns i modellerna kW . Köpa vedpanna komplett system. Hur ska jag värma mina hus? Ny vedpanna ,vilken skall jag välja? Man laddar pannan med vedlängder upp till cm.

Fröling STurbo – Nästegården Energi energi. Det stora vedutrymmet gör att du minimerar antalet eldningstillfällen. I de flesta fall räcker det med en eldning för att fylla . När våra erfarna ingenjörer började arbeta med nya STurbo var målen höga.


Beprövad toppkvalitetspanna till ett överkomligt pris. Patrik tycker om bra teknik och kvalite. Möjlighet till spaksotning för bekväm skötsel.

Kombination pellets ved som många har frågat efter. Om frugan vill ha en helautomatisk anläggning finns det bättre alternativ än en vedpanna. Ofta när det handlar om vedeldning så blir handhavandet mer eller mindre rutinmässigt.


Det tror jag inte man kommer ifrån även om pannan kan tända sig själv. Automatisk tändning är nog bara en onödig finess som . Froeling-SP-DUAL-ved-och-pellets-kombipanna. BioHeating Finland - Vedpanna,rh:bioheating.


Storlekar mellan till kW. Hargassner HV har snabbt blivit känd som vedpannornas rolls -rolls. En självtändande panna för den sanne ved-entusiasten. Tillsammans med en stor och välisolerad tank så kommer du att hinna längta till nästa eldning. Användningen av strömsnåla motorer sörjer för låg strömförbrukning och bränn- kammaren av kiselkarbid medför hög verkningsgrad och minimala utsläpp.


Flispanna, pelletspanna, vedpanna. Den mest moderna tekniken. Gäller det den banbrytande uppfinningen av vedpannan med högtemperaturbrännkammaren.

Fliseldningen med lambdateknologi eller utvecklingen av den internationellt prisbelönta pelletspannan. Smart uppvärmning med ved. STurbo ger dig möjlighet att elda halvmeterved från kW och upp till kW.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения