tisdag 14 juni 2016

Våt och torrdammsugare

Påslös behållare på liter. Medföljande tillbehör: teleskoprör, m slang, filter, dammsugarpåse, matt-, våt och elementmunstycke samt möbelborste. Hög kvalité till bra priser.


Hitta det kompletta utbudet av våt - och torrsugare här. Få information om våra högkvalitativa produkter online - Nilfisk officiella hemsida.

För uppsugning av hushållsdamm såväl som vätska. Jämför priser och läs recensioner på Dammsugartillbehör. Välkommen till PriceRunner! Idealiskt för hantverkare och fastighetsskötsel. Visa filter Stäng filter.


Dammsugaren är L-klassificera vilket innebär att den filtrerar bort damm. Suger man upp vatten, grus, och annat vått skräp låter man det åka rakt ner i behållaren. Våt- och torrdammsugare , Dammsugare för vått och torrt.

Ska man däremot suga slipdamm och spån är det bäst att använda en påse som kan sättas in i behållaren. Det ger bekväm tömning av det ” förpackade” skräpet. Behållarna tillverkas i plast och i metall. CLASSIC SERIE när din dammsugare inte räcker till. För alla tuffa städarbeten som din vanliga dammsugare aldrig skulle klara!


I garaget, hobbyrummet, på arbetet för torrt och vått , inomhus och utomhus! Bosch Professional våt- och torrdammsugare är perfekta hjälpredor för varje arbetsplats. Enkla att hantera, bekväma att använda och kraftfulla.


Rengöring av alla typer av material med de platsbesparande och lätthanterliga dammsugarna. Den tysta bi-turbo ECO motorn arbetar tyst och ener. Den är lätt att använda , robust och har optimal sugkraft. Tankkapaciteten för LSU3är liter och den har tre motorer. Den har en avloppsslang montera du kan enkelt tömma tanken utan att ta av motorn.


Den har stora bakhjul och roterande framhjul som gör det . Observera, denna text är maskinöversatt. Kraftfull våt och torr dammsugare för alla de verk som inte längre bara en vanlig dammsugare.

Pro S bort grov smuts oc. HEPA-filter för torrdammsugning. Skumfilter för våtsugning. DAMMSUGARE FEIN DUSTER L. Annonsen listad under Dammsugare, Industri, Städmaskiner, Maskiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения