tisdag 21 juni 2016

Tyst badrumsfläkt

Här kan du köpa en badrumsfläkt avsedd för vägg- eller takmontering i utrymmen som är i behov av frånluft. Vi kan även erbjuda dig en badrumsfläkt med hygrostat, timer och ställbar eftergångstid på upp till minuter. Kopplas ihop med vanlig strömbrytare för till- och frånslagning. Få bra ventilation i badrummet med Fresh Intellivent badrumsfläkt. Oavsett om du är på jakt efter en standardfläkt eller en badrumsfläkt med rörelsesensor, fuktstyrning eller timer, hittar du ett alternativ som passar dina behov här.


Hur fungerar ventilationen dessa dagar?

Om det dessutom är varmt ute, har jag förstått att luften hellre stannar kvar utomhus? Någon som kan tipsa om en tyst fläkt ? Diametern i köket är ca 14. I huset finns också en gammal luftvärmeväxlare. Den används inte men för att få . Fuktstyrd badrumsfläkt med basventilation?


Fresh presenterar nu en mycket genomtänkt och på många sätt unik badrumsfläkt vid namn Intellivent. Sätts funktionen i läge kontinuerlig drift kan fläkten t. Det skadar inte om badrumsfläkten är tyst och energisnål.

Den stora fördelen med en badrumsfläkt är att den arbetar automatiskt – Du behöver alltså inte öppna eller stänga fönster. Nackdelen med fläkten är att den drar ström och att den för det mesta hörs rätt tydligt. Men nu har det kommit nya badrumsfläktar så som Fresh . Så varför inte köpa en smart och snygg fläkt som gör jobbet utan att du behöver tänka på det. Badrumsfläkten är ofta ett måste i ett badrum.


Etvent är en ny badrumsfläkt från Etman. Varianten med rörelsesensor kan också styra exempelvis belysning. Placering: Tak- eller väggmontering (13). Pax 9har en kullagrad motor med två hastigheter och en mycket tyst gång på låg hastighet.


En hög tryckförmåga och stor kapacitet gör fläkten speciellt lämpad för flervåningshus och krävande ventilationsförhållanden. Avsedda för montering i kanal från Ø1mm. Fläkten är enkel att montera och samtidigt lätt att rengöra. Freshfläkt som är tyst , fuktstyr freshfläkt hos PM-hem.


BADRUMSFLÄKT INTELLIVENT. En modell med självjusterand fuktstyrning, timer, säkerhetsbrytare, kallrasskyddsfunktion, vädringsfunktion, varvtalsreglering, stos m. Styrpanel med inbyggd mikroprocessor. Två kapacitetslägen för fuktstyrningen, tyst (silent) . DEMONSTRATIONSVIDEO: NY ANSLUTNINGSLÅDA OCH SPRIDARE.


Tyst badrumsfläkt - Vet någon vilken som är den tystaste och bästa badrumsfläkten?

Intellivent P är andra generationen av Freshs unika badrumsfläkt som ger en högre prestanda till en lägre ljudnivå. Den har även fått en ny smart funktion, där du enkelt kan plocka bort fläkthjulet för rengöring. Fläkten består av en 100mm fläkt och ett ytterhölje i vit plast.


Vid montering så passar bakdelen av fläkten inuti spiralrör 100. Kan även montera till ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения