måndag 27 juni 2016

Iwabo flis

System IWABOMATIC är ett miljövänligt helautomatiskt system för flis. Vår unika automtiska eltändning ger lättskött eldning med flis året runt. Säkerhetsutrustat med slussmatning, fotocell och vattensprinkler som standard. Ett sunt val för dig som vill ta hand om miljön och . Vi har egen tillverkning av fliseldning.


Vilket gör att vi kan göra anpassningar för att passa in i befintliga pannrum.

Reservdelar till pellets och flis. Vi renoverar och gjuter om flis - och spånugnar. Vid renovering lagas alla skador. Vi gjuter om inuti samt lackerar om utsidan. Kompletta flisanläggningar Fotocell.


När panntermostaten slår till matas flis in i förugnen. Passar även Iwabo och Nymo. När fotocellen registrerar lågan startar återigen matningen av flis.


Jag har aldrig mätt fukthalten i min flis.

Jag blev förvånad att den kunde tända så blöt flis , men det brann dåligt och rök som fan i skorstenen. För det mesta eldar jag flis från långved som legat i trave utan täckning i två år. Efter det kan man ju elda med hur torr flis som helst utan risk för bakbrand.


Enda nackdelen är ju att den kräver torrare flis än ugnen från Swebo. Har idag en iwabo ugn som gjort sitt Har 2st hus ca. Fliseldningsutrustningen IWABOMATIC X-Tekniska data. Vrid upp termostaten, ta ut fotocell och ge den ljus. Frammatning skall ske tills flis ramlar ned i slussen.


Service och installation av marknadens förekommande pellets och flisanläggningar. Samt Veto flisanläggningar. Har en flisugn från ståhls plåt, dvs samma som iwabo x5 industriflis funkar felfritt, bara det inte är för blött och sån flis ska man ändå inte hantera.


Har köpt flis från sågen här eftersom vi inte haft eget att flisa förrens nu (det ska ju ligga och torka 1-år) Rispa barken är bra, vet det, men att rispa alla tillräkligt . Vi vet vad som fungerar bäst IWABO Villa S1X Iwabo Villa S1X Sänker värmekostnaderna avsevärt jämfört med olja, el eller värmepump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения