torsdag 16 juni 2016

Färg till vedspis

I vårt sortiment finns utvalda värmebeständiga senosprayer och färger på burk anpassade till din vedspis eller kamin. Mejla eller ring oss om du behöver råd. Hej jag tänkte måla om en vedspis och skulle behöva tipps på bra värmebeständig färg.


Eftersom jag skall sprutlackera delarna skulle det vara bra. Färg som tål värmen kring vedspis ? Måla runt nyinstallerad Vedspis ?

Vi har färg i svart och grått. Fräscha upp din vedspis eller kamin så den blir som ny. Gammalt recept med bara naturliga råvaror. Räcker till ca strykningar. Förpackningsmått, x x cm.


Hos Gysinge hittar du material och inredning som gör att det känns som hemma. Vi erbjuder ett brett sortiment av genuina varor för byggnadsvår inredning och design. Textil, färg , såpa, möbler, inredningsdetaljer, trädgår belysning och mycket annat.

VEDKORG NSP LÄDERIMITATION. Värmebeständig färg avsett för målning av t. Snygg och praktisk vedbärare i konstläder med ställbart handtag. Teknisk information Färg : Svart. Vedspis Valentina 1och 148V Vedspis Valentina 1har inte keramiskt glas på påfyllnings- och ugnslucka. När du använder spissvärta ska spisen vara avsvalnad.


Järnspisen - allt, utom lysande. Använd inte en borste med kopparborst . Köksspis med spiskupa, Skepparmuseet på Gullholmen, Bohuslän. Lägg märke till koppartillbehören: vattenreservoaren och pannorna med den nödvändiga flänsen.


Håller på och renoverar köket i torpet och givetvis ser man det som är slitet varefter det andra renoveras. Har nu insett att jag måste fixa ovansidan av den gamla Husqvarnan. Någon som har något tips på färg , lack.


Vedspis Aurora 148VL (Bild 2): Aurora 148VL har påfyllnings- och ugnslucka . Storlek, B xH x 9x 8x 6mm. Bakugnens storlek, B xH x 3x 2x 4mm. Eldningsmagasin storlek, B xH x 1x 2x 450.

Väggen har spännande vinklar och skulle göra sig i en annan färg ! Kaminen är svart och står på granitfärgade plattor. Tänkte oss ett sotat intryck, men inte så mörkt, gärna någon slags gröngrå. Golvet är valnöt och övriga färger är mörkgrått , naturvitt, väldigt vitt, ek, vit laserad björk, svart. När vedspisen kom så revolutionerade den matlagningen, det blev enklare och renare att arbeta i köket, sotet försvann och man kunde baka i bakugnen.


Vedspisen har en sinnrik konstruktion där rökgaserna från . I eldstaden löstagbara mellan galler. Rökkanalen Diameter: 1mm. Höjd från golv till centrum rökkanal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения