måndag 13 juni 2016

Fläktkåpa franke

Söker du det perfekta kökssystemet? Upptäck precisionen och skönheten hos Franke. Förvandla ditt kök till en underbart kreativ miljö! Klassiskt vit, dramatisk svart eller trendigt grå.


Vertikal eller frihängande.

Spisfläkt, spiskåpa eller Alliance. Hos Franke finns det något för alla. Köksfläkt Designkupa Strip Sunzi 60cm Rf Franke,rh:elon. En spiskåpa saknar motor, den nyttjar istället husets centralfläkt. Principen är att luftflödet justeras genom öppning eller stängning av spiskåpans spjäll.


I vissa fall regleras även centralfläktens hastighet. Spiskåpan finns för bådelägenhet och villa. Luftflödet ökas och minskas genom öppning och stängning av spiskåpans spjäll.

Franke har ett stort utbud av stilfulla och effektiva spiskåpor - både för lägenheter och villor. Filtrera Franke produkter enligt: Kategori. Det här är en av Sveriges populäraste köksfläktar. Den är tyst och effektiv.


Lågenergibelysning med kompaktlysrör på 11W. Fläkten har hastigheter. Osuppfångningen ligger på Hastighet. Spjället är timerstyrt 5- min. Belysningen består av ett W kompaktlysrör som ger ett bra ljusflöde över . Vit lackad köksfläkt från Franke för lägenheter i fastighet med gemensam centralfläkt.


Timerreglerat spjäll 5–min. För fastigheter med gemensam centralfläkt. Vi har Franke tillbehör och reservdelar till köksfläktar som kolfilter, fettfilter, vred mm. Hittar du inte det du söker ring oss. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Effektiv och praktisk med stor volymdel med rörlig skärm för maximalt osuppfång.

Prova belysning och samtliga hastigheter för att konstatera vad som inte fungerar. Ring FRANKE FUTURUMs serviceavdelning, tel. De kan hjälpa till att åtgärda felet eller anvisa till närmaste servicefirma för snabb och bra service. Produkten omfattas av gällande EHL- bestämmelser . Ett litet jack som syns på bild , i vänstra kanten. Aldrig använd eller monterad.


Svenskdesignade vitvaror för företag och fastigheter. Osby Vitvaror är en trygg samarbetspartner med fullt kundfokus och mångårig och gedigen produktkunskap. Utdragbar spiskåpa anpassad för centralventilation.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения