fredag 17 juni 2016

Flödesgivare luft

Vissa flödesgivare kan även kompletteras med en lokal digital eller analog visning. Användningsområdena är allt från processindustrin till . SCN är en oberoende leverantör av system, givare, industridatorer och komponenter inom området industriautomation. Beställ idag, leverans imorgon! Detta gör man genom att på olika sätt omvandla, räkna eller mäta ett eller flera värden för att få ut en avläsningsbar enhet och på så sätt det flödesmätning man eftersöker.


Linde Healthcares flödesmätare finns som standard för medicinsk oxygen och medicinsk luft.

Flödesmätarna levereras med slitsfäste, med snabbkoppling som passar i gasuttaget eller med påmonterad klove. Slangsockel för medicinsk oxygen medföljer. Snabbkopplingen på flödesmätaren gör det enkelt att ansluta en . Vi har ett brett utbud av analoga och digitala flödesmätare. Det finns ett antal mätprinciper för. Vanlig som flödesgivare på äldre oljeeldade ångpannor.


Vätskor och gaser, t ex smörjoljor och luft (Areaflöde - lyftkraft). Inte tillförlitlig under av .

Montering och idrifttagning får endast utföras av behörig personal enligt denna bruksanvisning. Produkten är endast avsedd för industriell . Enkelt montage och inbyggnad. Flödesgivare för ånga, gaser, luft och vätskor. Hög noggrannhet i jämförelse med andra mekansika mätmetoder. Mätprincipen för Itabar flödesgivare bygger . Stort applikationsområde.


Mätflänsen är en enkel, kostnadseffektiv givar eför alla typer av flöden. Kan tillverkas i ett stort antal olika material. För bra resultat och hgö nog- grannhet krävs raksträckor före och efter givaren. Konstruktionen optimeras för att det skall uppkomma så lite virvelbildningar (turbulens) som möjligt och i och med detta är tryckskillnaden (trycket uppströms minus nedströms) proportionellt . Här hittar du alla våra flödesmätare för luft och gas.


Vi har Sveriges största sortiment inom flödesteknik. Flödesmätare för luft och gas används för att mäta luftåtgång eller gasnivå. Välkommen att handla online!


Välj lämplig flödesgivare i vårt utbud. Om luften är aggressiv används givarytor av titan. Vi erbjuder ett komplett urval av flödesgivare – använd vårt .

Lättavläst flödesmätare för vatten, luft eller kvävgas med anslutningsgavlar i metall eller plast. Mätaren är lägesoberoende med transparent mätrör och fjäderbelastad mätkropp. Kan även utrustas med eller st.


Termisk massflödesmätare. Sensyflow flödesmätare mäter massflödet eller normaliserade volymflödet av gaser utan ytterligare tryck och temperaturkompensation. Höntzsch TAär en termisk insticksgivare för mätning av massflöde på luft och andra gaser i rör, ledningar och kanaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения