tisdag 14 juni 2016

Hans forsman vedspisar

Karta och vägbeskrivning. Hans Forsman I Strängnäs AB Välkommen! Letar du efter prisvärda vedeldade lösningar till ditt hus, villa eller fastighet har du kommit rätt.


Directions to this location. SpisCenter AB har många års erfarenhet av kaminmarknaden och är också tillverkare av en egen täljstenskamin – LP-täljstenskaminen. Nature Line utvecklar och säljer spisinsatser, .

Det är inte varje dag det öppnas en ny butik i Strängnäs. Nu tar företaget steget över till den konkurrensutsatta . Braskaminen har en viktig plats i vår moderna tid som annars präglas av helt andra saker. En sprakande och värmande braskamin ger inte bara extra krydda till ditt hem utan braskaminen sprider också lugn och harmoni. Ansvarig Pernilla Forsman Baltatzis år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Wamslers vedspisar kan anpassas efter dina . Bolaget skall bedriva handel med vedspisar , braskaminer och gril lar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Lock och anslutningssats medföljer utan extra kostnad. Eldstadsvolym (max): l. Levereras med stålhäll som standard. Antracit emalj med kromade beslag och glas till eldstaden. Finns i höger och vänster utförande.


En högerspis har eldstad på vänster sida och rökanslutningen på höger. Lägg till i önskelistan loading. Nibe är vår största leverantör. Jötul Kaminer och Insatser. Morsoe Kaminer och Insatser.


Josef Davidsson Kaminer och vedspisar. Scanspis Kaminer och Insatser. Eurofire Kaminer och Insatser. NSPAB Skorstenar och material till skorstensrenoveringar.


Vi hjälper dig att hitta just den vedspis- eller braskaminmodell som passar in hemma hos dig. Hos oss hittar du både snygg design och moderna braskaminer med . Tilluft som skapar en effektiv och god förbränning.

Har du bra ved och rätt spis kan det vara det mest ekonomiska att välja. Vi kan därför leverera alla de vedspisar de har i sitt sortiment. Har du frågor, kontakta oss, vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och tips.


Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Välj din region för att hitta den närmsta återförsäljaren av Contura braskaminer. Produkterna är uppskattade - de funge- rar effektivt, är miljövänliga och formmässigt tilltalande. Vår målsättning är att erbjuda mark- nadens mest prisvärda och eloberoende . VEDSPISAR och kökspannor.


Flera storlekar och kulörer. Beställ broschyr från Bentone! Vedpanna kW, sugande fläkt,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения