tisdag 21 juni 2016

Braskamin handöl

Här finner du även anvisningar till äldre kaminer och braskaminer. Som första braskamintillverkare i Sverige satsar vi på Nibe. Brasvärme på att Svanenmärka våra braskaminer. Att vi väljer att svanenmärka våra produkter är ett led i vår vision att vara ett framtidsföretag med högt ställa kvalitetsmål också när det gäller miljön. Handöl är en Svanenmärkt braskamin.


Vi skulle vilja sprida värmen från vår kamin bättre.

Har för mig att det bara fanns en . Någon som har gjort det tidigare? Borde vara flera med tanke på deras försäljning. När allt är stängt som det ska brinner det fint och rejält men när det är dags att peta in mer ved kommer bekymmerna. Eldstaden har väldigt lätt för att ryka in om jag har luckan öppen vilket gör att man får kasta in pinnarna snabbt som bara den . Gjutjärnskaminen har en fin tradition som här tas upp i en modern tappning.


Robust kamin med täljsten och en enorm kapacitet, trots att den är så liten och lättplacerad. Kommentar: Täljstens-modell med hela sidor och stor glaslucka.

Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Slitage, märken, repor, stötmärken, sprickor, rost. Ej fullständigt genomgången. Har du något liknande att sälja? Gör en kostnadsfri värdering!


För att få en så bra och väl fungerande uppvärmning som möjligt är det viktigt att välja en braskamin med rätt effekt för ditt hus och dina behov. Ta hjälp av installatören så att du får en braskamin som är lagom stor, beroende på dina önskemål och behov. Har braskaminen för låg effekt i förhållande till ditt . Det var uppvärmt med luftburen direkt-el när vi flyttade in.


Förra hösten skaffade jag en luft-luft värmepump som har halverat uppvärmingskostnaden och klarar hela huset själv även när det är -ute (visseligen är det ju inte samma temperatur i alla rum). Scandinavisk Spismil- jö. Svensk braskamin vinner internationellt designpris. Bruka ej genomgången, ej monterad. Spisar och kaminer i alla prisklasser.


Många sköna stunder framför brasan blir det när kylan tränger på. Diese lange Tradition bürgt für hohe Qualität und umfassendes Know-how. Sparsamt använd och fullt fungerande ca meter skorsten ingår.


Nedmonterad idag och finns att hämta i Trångsund.

DUSCHRUM med handfat och dusch. TILLBYGGDA DELEN, (VINTERBONAD). Hall med plats för klädavhängning. Sovrum med våningsäng och tre garderober, vita väggar och trätak. KÖK med matplats för många gäster, handöl kamin , gasolkylskåp, gasolspis .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения