måndag 13 juni 2016

Thermex spiskåpa

Du får både snygg design och en effektiv ventilation som ger dig en behaglig inomhusmiljö. Tjocklek mm Bredd meter Längd meter. Frontpanelen är av glas och den lyser upp köket med energisnål LED-belysning.


Thermex köksfläkt NEWCASTLE(vit). Fläkten är utrustad med injusteringsspjäll och aluminiumfilter.

Spiskåpa Miranda vägg alu-lack. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Denna modellen kräver en takmonterad fläktmotor, som inte ingår. Produktbeskrivning Specifikationer Kommentarer.


Vit fläktkåpa med inbyggd motor. Montering: Montering i skåp. Siemens LC87KHM(Svart).

Bosch DFS067E(Rostfri). Central 9har ett injusteringsspjäll av metall, aluminiumfilter och halogenbelysning. Tidlös stil i köket … CENTRAL 7II är med sin glasskärm, och sin enkla och lätta design en spiskåpa som är tidlös i köket.


Den har ett timerstyrt injusteringsspjäll. Enheten ska anslutas till ett korrekt fungerande 2V eluttag. Vores kundeservice hjælper gerne med at finde de rigtige dele til netop din model og vi har dag-til-dag levering på alle . Køb dine reservedele online på Quickparts.


Vi har mange produkter af mange typer, også reservedele og pærer til emhætter. Vi gør opmærksom på at varen er på et eksternt lager. Den eneste forskel for dig er, at du må forvente lidt læng… Originalbet. TEKNISKA DATA: SPÄNNING: 2v.


Måttskissen visar en 6mm fläkt. Hitta Underbyggnadsfläktar här. Typ av spiskåpa , Skorsten. Vi har utbytes kåpor till de flesta gamla Fläkt Woods aggregat.

Kåpan finns i ett antal varianter, bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения