onsdag 22 juni 2016

Ivt garanti

IVT Värmepumpar har den mest omfattande garantin med 10-års garanti på kompressorn och år på värmepumpen. En garanti ger dig en större trygghet än en försäkring. Du behöver aldrig koppla in något försäkringsbolag, utan kontaktar istället din IVT - återförsäljare som hjälper dig att åtgärda problemet, helt utan självrisk eller annan kostnad. Nedan lyfter vi upp några detaljer från garantins villkor.


När du väljer att installera en värmepump från IVT får du också marknadens bästa trygghetsförsäkring på köpet.

Vi har en mycket omfattande garanti. Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till år med vår tilläggsförsäkring. Vill du beställa tid för service av din värmepump, full i formuläret så blir du kontaktad av ett av våra serviceombud.


När du köper en värmepump från IVT får du års garanti på kompressorn ( hjärtat i din värmepump) och års garanti på värmepumpen. Värmepumpar som installerat tidigare har års försäkring på kompressorn och års försäkring på värmepumpen. Här har vi summerat garantivillkoren.


Garantibevis med kompletta villkor får du när din installation är registrerad.

Vem IVT - garantin gäller för? IVT -garantin gäller för köpare av IVT :s värmepumpar som är:. När IVT utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar. Man använder bara kvalitetskomponenter och låter endast oss specialutbildade återförsäljare installera värmepumparna. Den här noggrannheten i alla led gör att vi kan ge dig marknadens mest omfattande garanti , med år på . Villavärmepumpar från IVT som servas enligt IVTs Serviceprogram har förmodligen Sveriges bästa garanti , års garanti på kompressorn (hjärtat i din värmepump) och års garanti på värmepumpen.


Det kan vara svårt att se skillnaderna mellan de försäkringar och garantier som finns på marknaden. AB Rördoktorn är auktoriserat IVT Center. När du väljer IVT värmepump ger vi dig års garanti på kompressorn och år på hela värmepumpen. När en juridisk person köper en villavärmepump (upp till kW) från oss på IVT ingår tre års försäkring (med undantag för IVT Nordic Inverter, se nedan).


Till juridiska personer räknas bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industrier med flera. Försäkringen förstärker den tvååriga fabriksgarantin och börjar gälla i samma . Man kan ju prova att kontakta sin leverantör också om det skulle vara akut. Vi är stolta återförsäljare av IVTs värmepumpar.


En svenslk produkt – för svenska förhållanden.

IVT ger nu års garanti på kompressorn och års garanti på värmepumpen. Det är marknadens mest omfattande garanti. Läs mer och se vårt utbud av IVT värmepumpar. Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten i husets energianvändning och därmed kunna ge bästa besparing. Som ännu ett bevis på vår unika kunskap om värmepumpar har vi blivit . Regelbunden service förlänger livslängden på din IVT värmepump och ökar besparingen!


Läs även informationen på sida. En värmepump är en stor investering och då är det viktigt att du har en garanti som du kan lita på. Att du får en omfattande garanti på din . Vi erbjuder dig års garanti på kompressorn och års garanti på värmepumpen.


Din garanti börjar gälla i samma ögonblick som din värmepump installerats. För att garantin ska gälla måste eventuella reparationer utföras av Skånska Energi som är en IVT -återförsäljare. Detta är en trygghet som ingen annan på värmepumpsmarknaden ger dig. Det innebär samtidigt att du får en professionellt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения