fredag 17 juni 2016

Infravärmare frico

Vad är det egentligen för skillnad på de olika varianterna? En infravärmare avger infraröd strålning som i sin tur värmer upp de ytor den träffar. Strålningen värmer inte upp luften och därför är det en perfekt uppvärmningskälla att använda . För diskret design och funktion. Kräver inget väderskydd och har fem års rostskyddsgaranti.


Den är smal, ljudlös och avger ett svagt ljussken.

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Infravärmare som inte löser ut jordfelsbrytare. Perfekt värme för balkong, altan, uteplats.


Bredstrålande infravärme. Smidig värme för altaner, balkonger mm. CIR1med års rostskyddsgaranti. Frico halogen infravärmare IHW15.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Godkänd för installation i bad och. Den kan också användas för punktuppvärmning i verkstäder och lager. CIR ger behaglig värme året runt på skyddade terrasser, balkonger och uteserveringar. Förpackningsantal, stk. CIR kan också användasför punktuppvärmning i verkstäder och lager.


Kräveringet väderskydd och har fem års rostskyddsgaranti. Användning Comfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteser-veringar m. KomfortVärmestrålare ger. Om du vill förlänga sommaren med terrassvärmare eller infravärmare då har vi ett stort sortiment av infravärmare till dig.


Läs mer om våra snygga produkter på elonline. FRICO INDUSTRI INFRAVÄRME. Industriinfra används för punkt- eller . Huvudkotor ligger i Partille utanför.


Passar såväl inomhus som utomhus. CIR är lättplacerad tack vare diskret utformning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения