torsdag 23 juni 2016

Contura braskamin

Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov. Köp den hos en av våra återförsäljare. Köp braskamin från Contura och sprid värmen i ditt hem!


Vill du se maximalt av elden ska du köpa en av Conturas braskaminer – de allra flesta kaminerna har riktigt generösa glas på tre sidor.

Kaminerna har mycket effektiva brännkammare med verkningsgrad på upp till , vilket hör till . Här hittar du braskaminer från olika märken. När vinterkylan slår till så är det många som längtar efter en varm brasa som ett extra tillskott till den övriga uppvärmningen. Vi går igenom hur du eldar på bästa sätt i din braskamin ur Contura 500-serien.


Genom att elda korrekt i din kamin eller eldstad minskas sot- och partikelutsläpp vilket kraftigt bidrar. Hos Mariebergs hittar du ett brett utbud av Contura kaminer för värme och mys. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till kaminer från Contura.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.

Välkommen till PriceRunner! Det kan jämföras med en öppen spis som kan förlora runt av värmen den genererar . Contura braskaminer eldas med ved och de flesta av våra kaminer har en verkningsgrad runt och kan anslutas till uteluft. En Contura braskamin höjer mysfaktorn, sprider ljus i hemmet genom generösa glasytor och sänker bostadens värmekostnader.


Contura 8har hittat sin inspiration i den berömda superellipsen. Formen gör denna kamin kompakt och trevlig. Tack vare den fina formen har braskaminen Contura 8kunnat utrustas med generösa glaspartier utan att brännkammarens effektivitet påverkats. Braskaminen är en riktig liten storhet!


De generösa sidoljusen på braskaminen gör att du kan se elden från flera vinklar i rummet. Ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar. En braskamin vi är säkra på att du kommer att uppskatta är att luckan . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. När du handlar från BOLIST Outlet köper du en produkt från en specifik BOLIST- butik.


Bokade produkter reserveras i timmar. GENOMFÖR BOKNINGEN SÅ HÄR. FÖR- OCH EFTERNAMN (obligatoriskt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения