torsdag 30 juni 2016

Mitsubishi luft vatten

Ecodan – komplett system. Med hjälp av kunskap, kompetens och stort . Värmer mellan 20m² - 110m². Inverterkompressor och inbyggd varmvattentank. Det effektivaste alternativet till bergvärme.


Vi hjälper dig även med installationen av din nya luft-vatten värmepump, läs mer.

Mitsubishi Wvärmer upp till 1m². För att du ska få en trygg försörjning av värme och vatten , anpassad efter vårt nordiska klimat, så ber vi dig att kontakta oss. Systemet blandar gedigna grundfunktioner med flera unika egenskaper och ovanligt många finesser. Köp den populära modellen med komplett installation och ROT-avdrag. Komplett system för värme, varmvatten och kyla.


Finns i två storlekar kW eller 1kW. Varvtalsstyrd kompressor och cirkulationspump ger . Tillsammans med deras enkla smarta trådlösa rumsstyrning kommer detta blir skön billig värme och varmvatten. Ett Magnetitfilter ger extra kick till systemet och skyddar växlaren.

Den smidiga inomhusdelen är inte mycket större än en vanlig varmvattenberedare och ersätter befintliga oljepannor och pannor som eldas med ved eller pellets. Till höger är en Hydrobox som används till befintligt varmvattensystem. Vissa systemen är kompletta med uppvärmning både av huset och av . Varför använda mer energi än vad ditt hus behöver beroende på behov. Det är en smart värmepump helt enkelt. VÄLKOMMEN TILL NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÄRMEPUMPAR.


Alla våra värmepumpar är Nordenanpassade! Byggd för Norrlands klimat! När energibehovet minskar arbetar värmepumpen mindre . Dessutom en lägre investering och väldigt enkel att installera jämfört med bergvärme. Det gör den till ett mycket bra alternativ som grundvärme i ert hus. Innerdelen är inte mer än meter hög men är trots detta utrustad med en varmvattenberedare som rymmer 2liter vatten.


Luft - vatten värmepumpar. Vill du göra en besparing på över hälften på energikostnaden? Det ända jag är orolig för att att den bara rymmer 200L. Klara man sig på det när två vuxna och två barn skall dela på vattet. Tystare, effektivare och snyggare.


Precis så som vi värmepumpsinstallatörer har önskat. Bilderna visar en kraftfull maskin på KW värmeeffekt som .

No Produkts found which match your selection.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения