onsdag 29 juni 2016

Skorstensfri kamin göteborg

Skärtorsdag 1-100. Därefter stängt tom tisdag april. Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja ledande braskaminer till privatpersoner och företag.


Vi representerar kända varumärken såsom Contura, Keddy, Jötul, Nordpeis, Scanspis, Spartherm m. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten.

Intresserad av skorstensfria kaminer eller av att köpa en fristående kamin , väggkamin eller insatsbrännare? Besök vår webbplats för info om våra återförsäljare. Bioetanolbrännare som du kan ställa direkt i din öppna spis eller använda för egna platsbyggda konstruktioner. NYA Essinspisen Göteborg.


Perfekt för kalla vinterdagar! Den elektriska eldstaden imponerar med sin tidlösa, klassiska design. Hos oss hittar ni kaminer och eldstäder för alla behov.


Vi har flera olika modeller av kaminer , kakelugnar, spisar och eldstäder som smälter in i moderna hus, gamla hus, i herrgårdar och i torp.

Kontakta eller besök någon av våra butiker söder om Göteborg , i Kungsbacka eller Varberg. Idag har vi även ett breddat sortiment inom inredning. Svea Flame Göteborg En gedigen och välgjord skorstensfri kamin som eldas med Karneval spisetanol. Formspråket är rakt och enkelt med tilltalande detaljer.


Ett stort tilltalande frontglas pryder. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Camina Art City är en spritkamin. Den behöver ingen skorstensanslutning. Utseendet fäller avgörandet för allt fler kaminköpare.


Dessa ger en härlig atmosfär utan stora investeringar. Vi på Karles specialiserar oss i vattenmantlade kaminer men har även ett stort utbud av braskaminer, staket, balkongräcken med flera. Skorstensfria kaminer är precis som det låter – kaminer som inte behöver någon skorsten.


Satsa på en vattenmantlad kamin som är en effektiv eldstad för hela huset. En skorstensfri etanolspis är en modern, säker och effektiv sätt att värma upp rummet. Kaminer och öppna spisar.


Vaunis samtliga skorstensfria.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения