torsdag 16 juni 2016

Kyl och värmepumpsteknik

Försäljning av värmepumpar och service. I undervisningen ska eleverna ges möjlighet att utveckla systemförståelse och processkännedom. Förra året gick företaget med förlust.


Undervisningen ska också leda till att . Företaget har en anställd och omsätter miljoner.

Tycker du det är intressant med energianvändning och har ett helhetstänk? Då kan inriktningen kyl- och värmepumpsteknik på VVS- och fastighetsprogrammet vara något för dig. Inriktningen ska ge dig fördjupade kunskaper i service, drift och underhåll samt mätning och injustering, men också kunskaper om hur olika . När du väljer ECODAN så gör du inte bara ett miljöval eller ett ekonomiskt val, du gör också ett smartare val. Det är därför allt från barnfamiljer till pensionärer väljer ECODAN från.


Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag.

Verkställande direktör: Lars . Du kan sedan studera vidare till kyl- och värmepumpstekniker på Yrkeshögskolan. Om du börjar jobba direkt som montör efter gymnasiet så kan du genom arbetserfarenhet utvecklas till att bli tekniker istället. Välkommen till JKV vår ambition är att personligen förmedla kompetens och trygghet till alla våra kunder!


Vi servar, säljer och installerar de flesta typer av kylaggregat och värmepumpar alltifrån små luftvärmepumpar till större fastighetsvärmepumpar. Vi arbetar även med luftkonditionering, AC, mobil kyla och VVS. Kyltekniker bygger och underhåller olika typer av kyl - och värmepumpsanläggningar. Kyl- och värmepumpsteknik.


Sådana anläggningar finns idag på de flesta ställen i samhället. Energipriset har gjort att installation av värmepumpar för uppvärmning av olika fastigheter har ökat. Livsmedelsbranschen har en obruten. Du får fördjupade kunskaper i installation, service, drift, säkerhet och underhåll av olika anläggningar, till exempel isbanor, kyl- och frysdiskar, värmepumpar. Där får du praktiskt träna på de kunskaper du fått inom kyl-området.


Det ställs i dag högre krav. Det blir ofta inträdesporten . Ansvarig Lars Arne Johnsson år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Med bred erfarenhet och kunskap inom värmepumpar, kylanläggningar, solenergi, VVS och el-installationer hittar vi de effektivaste lösningarna i varje unik situation. Vad kan vi hjälpa dig med? Kostnadsfri kalkyl och offert.


Installation Elavtalsrådgivning. Både värmepumpar och kylmaskiner innehåller skadliga köldmedier som regleras i lagen om miljöfarlig verksamhet. Hyresgäster och fastighetsägare är ansvariga för sina respektive anläggningar. De måste kontrolleras och besiktigas årligen, annars riskerar ägaren vite.


Du får lära dig att bygga en kyl- och värmepumpsanläggning och ta den i drift. Du får utföra service, underhåll, felsökning och reparation. Vi lägger även fokus på miljö och säkerhet inom kyl- och värmepumpsteknik.


En stor del av utbildningen är praktisk med arbete på skola och ute i företag. Du kommer att arbeta både med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения