måndag 20 juni 2016

Gjutjärnsvedpanna

Vi är Sveriges ledande återförsäljare av vedpannor i gjutjärn. Vi har erfarenheten , kunskapen och sortimentet! SUEMAX G-VPO finns i två storlekar, och kW. En gjutjärnspanna för ve pellets-, eller olja. En G-VPO eller mot en ackumulatortank blir en effektiv och pålitlig värmeproducent.


Tanken kan du utrusta efter just dina behov.

Välj volym efter ditt hus och ditt energibehov, varmvattenberedning med . Din VVS butik erbjuder produkter som t. Du hittar samtliga produkter ur vårt sortiment i vår webbshop. Jag har så himla ont om pengar men måste fixa nytt värmesystem. Viadrus är ju billiga pannor, men verkningsgraden rätt usel. Vad har ni för erfarenheter av vedåtgång i kubik, hur ofta ni måste elda och hur länge?


Och säg då också hur stort hus du har, hur mkt acktank och hur välisolerat. Jag skall köpa en ny vedpanna och undrar om någon har erfarenhet av Vidarus eller andra lågprisvedpannor :P.

Husrenovering och renovering av kvarn med. Har du egen erfarenhet av alla vedpannor eftersom du vet att viadrus är den sämsta. Har man egen ved så kvittar väl någon meter ved mer eller mindre.


Det finns vissa som har haft väldigt tur med keramiken hör jag grattis. Sju av nio testade vedpannor för småhus har en verkningsgrad på procent eller bättre när de kopplas till ackumulatortank. Som mest skiljer det procent i effektivitet. Här visar vi vår vedpanna i plåt och gjutjärn med effekten 40kW. En mycket prisvärd gjutjärnsvedpanna är Viradus Herkules U22.


Hör av er för offert på panna och installation. Jag har även flera olika alternativ för akumulatortank. Alla selmac gjutjärns vedpanna annonser.


Köp och sälj selmac gjutjärns vedpanna , lägg in en annons gratis! Alla begagnad gjutjärn vedpanna annonser. Upptäckte att Biltema säljer pellets. ZDV Viadrus Herkules UV10D gjutjärnsvedpanna på 5kW.


Värmer 1kvadrat hus, kvadrat källare och snart kvadrat garage. Tjita1: Fröträd: Inlägg: 88: Blev medleons 06 . Det ska ju givetvis vara lambdastyrt.

Sen är det låg takhöj runt 8 så egentligen skulle man väl inte ha vedpanna där överhuvudtaget, men det har ju å andra sidan gått hittills. Du har inga produkter i varukorgen. Search for: Vattenmantlade eldstäder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения