fredag 24 juni 2016

Golvvärme 8mm

Golvvärmepaketen tillverkas i Sverige. Lämpligt för små ytor som badrum och hall. Rinkaby Rör säljer VVS, 8mm systemet. Ser att LK har golvvärmeslang för låg bygghöj det finns både 8mm och 12mm.


Pratade med en röris som sa att det kunde bli lite klen cirkulation på den som är 8mm.

De sa att det förmodligen skulle funka men de rekommenderade den som är 12mm. Det skulle väl inte säljas om . LK 8mm golvvärme till Uponorsystem? Den låga bygghöjden gör systemet särskilt lämpat för renovering, tillbyggnad men även för nybyggnation.


Licens, Creative Commons erkännande (?). Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar!

Med rätt rumsreglering sänker du . Förnätad polyetenrör med syrediffusionsspärr, för golvvärme. Max kontinuerlig drifttemperatur 70°C (kortvarig belastning 95°C). För kakel, klinker och glas. Teknisk information Vikt: kg.


Om du väljer att ha golvvärmen på en större golvyta kan du spara på energin genom att ha en lägre temperatur inställd. LK Pushfit Single, anslutningskoppling. Vid renovering är det enklare att installera ytmonterad golvvärme , man slipper bila ner rör i betongen. Som ytskikt användes 8mm klinkerplattor med fix (mm). Den kan installeras under trä- laminatgolv och plastmatta förutsatt att den då läggs i avjämning, minst 8mm för trägolv, 10mm för laminat och 15mm för plastmatta.


Mattans bygghöjd är 3mm och den är självhäftande. Miljövänlig PVC- fri tvåledarkabel färdigmonterad på nät. Inga elektriska fält och försumbara magnetfält.


Artikelinformation Varianter Reservdelar. Utvändig rördiameter, mm.

Laminatgolvet Cinder från Cello är ett golv i ek-imitation. Golvet har slitklass och är 8mm tjockt. Ofta tillräckligt lågt för att kunna lägga det nya golvet ovanpå det gamla, utan att ta i dörrar.


Var förpackning innehåller 22m².

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения