onsdag 15 juni 2016

Franke fläkt centralventilation

En spiskåpa för centralventilation har ingen egen inbyggd motor utan nyttjar istället husets centralfläkt. Luftflödet ökas och minskas genom öppning och stängning av spiskåpans spjäll. Franke har ett stort utbud av stilfulla och effektiva spiskåpor - både för lägenheter och villor. Produkter för de som kräver lite mer.


Upptäck vår produktlinje Frames by Franke som förenar alla fyra delar av köket - diskbänk, och blandare, ugn, häll och fläkt i ett enda intelligent system.

Det finns i huvudsak tre olika typer av centralfläkt: Takfläkt, Vindsfläkt och Kryddhylleaggregat. När funktion och design får bestämma. Vårt breda sortiment av fläktar ger dig fina möjligheter och den perfekta kombinationen av stilren design och fulländad funktion.


Vi har något som passar alla. En kåpa för extern fläkt saknar egen motor, den nyttjar istället en motor som monteras på vinden eller uppe på taket. Motorns hastighet regleras från kåpan.


En extern fläkt används i huvudsak för att reducera ljudnivån.

Endast avsedd att ventilera köket. Vilket system passar till min centralfläkt? Kanalanslutning Ø 1mm Utdragbar fläkt för gemensamt utlopp.


Filtrera Franke produkter enligt: Kategori. Franke är lätt att rengöra och kan fås med inbyggd brandvarnare eller brandsläckare. Beställ din Franke på ELON. Deras produkter präglas av god design. Franke Stil Vitrum väggmonterad fläkt.


Fläkt för montering under överskåp. Fast anslutning av behörig elektriker. Finns det någon som har några tips? Håller på att bli galen, vare sig ikea eller franke säger sig ha frihängande med spjäll.


Alltid fri frakt i hela landet - tretti. Anpassad för extern fläktstyrning. Det är viktigt att en köksfläkt samverkar med bostadens ventilationssystem.

Spiskåpa centralventilation - lägenhet. Om du bor i en lägenhet med centralventilation så rekommenderar vi en köksfläkt från Franke. Centralventilationen samverkar med den övriga delen av fastighetens från och tilluft. Exempelvis en fläkt från 400-serien. Kontakta oss för val av fläkt ! Vidareutvecklad design, effektiv belysning och nätt.


Med transformator för reglering av centralfläkt i fastigheter med egenstyrd ventilation samt möjlighet till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения