onsdag 5 juli 2017

Avfuktare källare test

Modellen har en inbyggd hygrostat som gör det enkelt att ställa in den önskade luftfuktigheten. När modellen har avfuktat en lokal till den . För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt. Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är .

Kondensavfuktare är effektivast i uppvärmda utrymmen som källare. Wood´s DS28F avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. Woods DS28F Sveriges mest köpta avfuktare. Utrustad med två fläkthastigheter som möjlig gör extra effekt då tvätten skall torkas.


Den blev belönad med ”Bäst i test ! Lämplig för att avfukta i källare , torkrum, sommarstugor, husvagnar . Det är ofta effektivare att avfukta ett utrymme med en avfuktare än att värma upp det, menar Energimyndigheten i sitt nya test av avfuktare. Det är stora skillnader i energianvändning mellan olika kondensavfuktare, visar Energimyndighetens nya test av luftavfuktare för källare ,.

Det gäller att jämföra rätt då olika typer av avfuktare inte är ämnade för alla klimatförhållanden som kan finnas i ett hus. Avfuktaren ska vara anpassad till det område man har avfuktningsbehov inom, särskilt när det gäller avfuktare för kalla utrymmen som krypgrun vin källare , sommarstuga etc. Energieffektiv luftavfuktare med stor kapacitet. Då det rör sig om en liten. Försöker kika test osv på nätet men hittar inget färskt som ger svar på min fundering.


Kör en Mitsubishi MJ- EZ6CX i en liten källare som används för tvätt. Mycket nöjd - tvätten är . Jag behöver en avfuktare till vår kvadratmeter stora källare. Köp någon som fått sjysst betyg i rådamp;röns test. Den fixade c:a 8mpå ett dygn, en hel källare med väggar och öppna dörrar tog den på c:a dar (runt 85m2).


Högst upp i testet kom Woods ED-och på andra plats Woods MRD-20. Det är några av våra premiummaskiner som är riktigt effektiva, pålitliga och bra val för både källare , tvättstugor eller andra större utrymmen som kräver gedigna produkter, säger Sohlin och tillägger att det viktiga är att man väljer rätt avfuktare för rätt . Vilken luftavfuktare är bäst i test ? Luftavfuktaren har många användningsområden, källare , tvättstugor, badrum, sommarstugor och garage varför det är svårt att bara utgå från ett test. Eftersom det finns så många olika . Tjenare, tänkte kolla här om några husägare använder luftavfuktare till källaren?

Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare. Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Jämför Avfuktare sida vid sida.


ED50F är en mycket energieffektiv och kraftfull avfuktare ! ED50F torkar tvätten och avfuktar källaren snabbare än någon annan . En avfuktare kan inte bara förbättra miljön i källare , den är även effektiv som tvättorkare. Bild: Foto: Håkan Röjder. Problem med fukt och eventuellt mögel måste man ta på allvar. Som tur är verkar människor de senaste åren ha blivit mer medvetna om vilka problem det kan ställa till me säger Jon Svär . Har du problem med hög luftfuktighet i delar av ditt hem? Källare , badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor.


Med en våra luftavfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. I vårt sortiment finns även en mycket energieffektiv . Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga, källare , badrum, sommarstuga, garage eller krypgrund. Flera av de luftavfuktare vi har i vårt utbud har fått bäst i test.


Många hör av sig om fuktproblem i krypgrunder och källare , de har upptäckt fuktfläckar eller vattendroppar på väggar och tak och blir oroliga, säger Per. Magnus Mattsson, teknologie doktor i inomhusmiljö vid Högskolan i Gävle, tror att avfuktare kommer bli aktuella för allt fler husägare framöver, och inte .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения