tisdag 11 juli 2017

Spiskåpa centralfläkt

Luftflödet ökas och minskas genom öppning och stängning av spiskåpans spjäll. Franke har ett stort utbud av stilfulla och effektiva spiskåpor - både för lägenheter och villor. Principen är att luftflödet justeras genom öppning eller stängning av spiskåpans spjäll. En spiskåpa saknar motor, den nyttjar istället husets centralfläkt.


I vissa fall regleras även centralfläktens hastighet.

Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Spiskåpan finns för bådelägenhet och villa. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Idag så tillverkas kökskåpor med olika system och ofta utan inbyggd fläktmotor, därav så kallas de för spiskåpa eller kökskåpa. Du måste välja ett system med rätt kombination, du kan inte byta ut din köksfläkt hur som helst om du har en alliancelösning sedan tidigare.


Här hos oss finner ni stilrena spiskåpor som köksfläkt för att ansluta mot ex. Här finns även spiskåpor till Essvent. Den är utrustad med ett manuellt spjäll, inställbart grund-och forceringsflöde.

Extern motor placeras på vin tak eller yttervägg. Utsugningskapaciteten är i regel högre än vid motsvarande köksfläkt med inbyggd motor. Samtidigt är ljudnivån betydligt lägre eftersom . Med separat ventilationskanal med central fläkt. System där en fläkt reglerar frånluften från huset. Tilluften sker oftast genom ventiler.


Den har ett modernt design och rostfritt utförande. Enkel rengörning Fettfilter i metall som enkelt tas ut och tvättas, til exempel i diskmaskin. Justerbart spjäll Motordrivet spjäll med enkel inställning av grundventilation och . Ny fläktkåpa med trafo till centralfläkt.


Med transformator för reglering av centralfläkt i fastigheter med egenstyrd ventilation. Ger möjlighet till våtrumsforcering. TG är konstruerad av galvaniserad stålplåt, polyesterl.


Den ursprungliga ”köksfläkten” är egentligen fläktlös och samarbetar med takfläkten ( centralfläkten ) för att fungera optimalt. Den fungerar som en spiskåpa med spjäll och ett reglage från 1-som du styr hur snabbt fläkten på taket ska arbeta. Varma eller fuktiga dagar, eller i samband med tex en dusch kan vredet sättas i ett .

En fläktkåpa med volymdel, justerbart grund- och forceringsflöde samt lysrörsbelysning som ger dig bra ljus när du lagar mat. Den inbyggda transformatorn reglerar centralfläkten i tre steg och med timern kan du låta fläkten stå efter att du är klar i köket eftersom den stängs av automatiskt. Går att montera på vägg, se tillbehör. Då är det möjligt att det finns en centralfläkt som betjänar flera lägenheter i fastigheten. I så fall är detta fläktsystem ett alternativ för dig.


Lösningen består av en motordriven spjällfunktion som sitter inmonterad i kupan. Grundflödet kan justeras in via en lucka i spjället. Spjällfunktionen är timerstyrd och . Systemair Kåpa med timer 5mm för centralfläkt. Centralfläkten är placerad på taket, på vinden eller i skåpet ovanför spisen.


Några exempel är: - CA Östberg, IFK 1- Svenska Fläkt, JBDB, RDKA - Enessen, KFA( B) 140. Här använder du en spiskåpa med transformator (villavarianten). Se Franke modeller –är för lägenhet med centralfläkt , ex. Det finns fler modeller, bl.


Spisfläkt F 2är utrustad med transformator för reglering av centralfläkt i tre steg inkl lysrör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения