onsdag 19 juli 2017

Jötul kassett

Spiskassetter med öppen spis-känsla. Designade kassetter med luckor som kan öppnas och stängas för trivsel och värme. Från öppen spis till effektiv värmekälla.


Eldstaden är designad av den erkända, norska designbyrån Hareide Design. Våra kassetter passar till de flesta . Insats jötul i 4panorama svart lack.

Gedigen gjutjärns kassett med. Samtidigt som du får en betydligt mer effektiv förbränning får du också en vacker eldstad. Harmony har två luckor som kan vikas åt sidan, vilket gör att du kan få en öppning liknande en öppen spis om du så önskar. Jøtul C 4passar utmärkt att installera i en befintlig öppen spis. Jøtul I 5finns i fyra olika varianter.


Panorama har däremot en hel välvd lucka . Den finns med glas på en, två eller tre sidor. På bilden syns varianten med glas på tre sidor. Priserna varierar beroende på vilken modell som avses: 1-glas: 20.

Delbetala förmånligt med. Uppdelat på räntefria . Vi säljer och monterar eldstäder, skorstenar och dekorsten samt renoverar skorstenar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om en egen eldstad.


En öppen spis skapar stämning och trivsel – men inte så mycket mer. Med Jøtuls kassetter kan du förvandla din nuvarande öppna spis till en effektiv värmekälla och behålla känslan av en levande eld. Spisinsatser, braskassetter. Med hjälp av en spiskassett kan den öppna spisen enkelt förvandlas till en effektiv, bekväm och säker värmekälla.


Kärt barn har många namn och denna produkt kallas också ibland spisinsats, braskassett, brasinsats eller helt enkelt insats eller kassett. Nästa helg åker vi till Luleå där det finns lite större utbud och skulle gärna ha lite mer på fötterna då. Nån som vet om nån kassett som uppfyller våra önskningar? Vad har ni själva för kassetter, för och . Hos Vittsjö SkorstensService erbjuder vi räntefri delbetalning i samarbete med Santander . Kassetterna finns i fyra olika utföranden, med en eller två dörrar och stora rutor av värmetåligt keramiskt glas, som ger en fin och tydlig upplevelse av elden. Välj mellan en kassett helt i svart eller grått gjutjärn.


Re: Val av kassett till öppen spis! Mest för vi tycker om deras design med bla. Men som sagt smaken är som baken.

Design, funktion, utrymme, anslutningar och pris avgör väl. Molde kök ( jötul ) eldstad i bänkhöjd inkl kassett Harmony. Ny - aldrig monterad mer info vid efterfrågan. Din gamla öppna spis är inte den allra bästa värmekällan. Den drar ofta ut mera värme ur huset än vad den tillför.


Den slukar ved och merparten av energin i veden försvinner rakt ut via skorstenen och hinner inte göra någon nytta. Spartherm Arte 80h kassett. Jötul Handöl Rosslagsspisen.


Extra roligt när murarkunskaperna får komma fram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения