torsdag 20 juli 2017

Brännare till öppen spis

Välkommen till PriceRunner! Få saker kan göra lika mycket för ett hem som en öppen spis. Här hittar du verkligen det som skiljer ett vanligt, grått hem från ett lyxigt och mysigt ställe där hela familjen kan samlas.


Det finns få saker som är lika mysiga som att sitta vid som en vacker, värmande och öppen spis. Hos WeGot hittar du brännare , insatser och .

Bioetanolbrännare som du kan ställa direkt i din öppna spis eller använda för egna platsbyggda konstruktioner. Brännare för att kunna bygga din egna skorstensfria spis. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Eldstadsexpertens brännare finns i flera olika storlekar och drivs på bioetanol. Dessa underbara brännare håller hög standard och klarar av ett högt gradantal.

Brännarna kan placeras både utomhus och inomhus utan några större problem. I eldstaden förbränns bioetanolen och skapar lågor som ser ut som en öppen eld. En timmes eldning kräver upp. En patenterad och säker brännare som ger en bränntid på cirka fyra timmar. Det är en perfekt lösning för människor som kan ha en traditionell öppen spis i huset, t. Shark har en helt nyutvecklad brännare med högabsorberande keramisk fiber som förbättrar kontinuiteten i lågorna.


Designa egen öppen spis med etanolbrännare. SKORSTENSFRI SPIS MED ENKEL, TIDLÖS DESIGN Vauni Edge är en väggmonterad skorstensfri etanolkamin som designmässigt . Denna brännare är perfekt till vår skorstensfria kamin, Camina Art City. I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Vaunis designfilosofi utgår från brukarens emotionella behov av eld.


Mycket omsorg är nedlagt för att göra produkterna flexibla och attraktiva för personer med skiftande krav, smak och levnadsförhållande. Kaminens storlek: H cm. Vi söker okonventionella produktionsmetoder för att kunna erbjuda unikt formgivna produkter som kommunicerar med .

Den passar också lika bra på soffbordet eller ute på terrassen. Vauni TS (Tiled Stove) är en slimmad etanolbrännare som placeras i befintlig kakelugn. OF Wide är etanolbrännaren full av möjligheter. Gaslågan kan justeras steglöst.


Bredd på brännaren: 4– 700mm. Guide - Brännarens stl kontra rummets volym. På marknaden finns allt från replikor av gamla hederliga öppna spisar, engelska spismodeller och hederliga kaminer till modernt och till och med futuristiskt. Koppar är i och för sig snyggt, men sådana brännare blir riktigt varma och det går åt mer bränsle än nödvändigt.


Effektivt alternativ med rätt insats. Finns även att beställa i valnöt, vit högblank och svart högblank. Material: Gjutet borstat aluminium, brännare i rostfritt stål. Som tillbehör har de flesta leverantörer keramiska vedträn.


Lösa bioetanolbrännare finns för användning i exempelvis en gammal öppen spis. För några år sedan började det dyka upp brasor som inte krävde .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения