tisdag 25 juli 2017

Renovering kungälv

Lofab Bygg AB är ett byggföretag med över års erfarenhet som inriktar sig på allt ifrån badrumsrenovering till nybyggnation. Vi hjälper er med allt från det lilla bygget, till det stora. Sök efter experter inom möbeltapetsering och renovering i Kungälv för omklädsel , omstoppning och renovering av möbler. Välkommen till Gerts Johanssons Byggservice.


Vill du ha hjälp med ett nybygge, en tillbyggna ombyggnad och renovering eller få en försäkringsskada åtgärdad har du hittat rätt.

Det är precis vad vi jobbar med här på Gert Johanssons Byggservice. Vi skulle vilja beskriva oss som ett lagom stort familjeföretag med fötterna . Vi har 8st anslutna företag som är intresserade av den här typen av uppdrag. Renovering i Kungälv - här hittar du rätt hantverkare. Söker du hjälp med badrumsrenovering i Kungälv ? Ställ din förfrågan på BraByggare. Villaägarnas Riksförbund och Beijer Byggmaterial.


Badrumsrenovering i Göteborg och Kungälv.

DIN renovering SR hjälper dig som är i behov av en badrumsrenovering i Göteborg eller Kungälv. Nöjda kunder - badrumsrenovering Göteborg. Vi har som främsta mål att alla våra kunder skall vara helt nöjda med vårt arbete.


Vi vill ha 1procent nöjda kunder. Vi avser vara en aktiv del i Kungälvs utveckling och expansion genom att . Stambyte mm i flerbostadshus i Kungälv Projektet avser stambyten och renovering av kök och badrum i flerbostadshus. Rivning och nybyggnad av förskola i Kungälv Projektet avser rivning och nybyggnad av förskola med avdelningar. Nybyggnad av vindkraftverk i Kungälv Planer finns på uppförande av ,ax vindkraftverk . Som ett våtrumsbehörigt företag följer vi Boverkets och Byggkeramikrådets branschregler för nybyggnation och renovering av badrum.


Vi är en totalentreprenör inom badrumsrenovering. Vårt kontor med lager ligger i Rollsbo . Vi renoverar ditt kök i Kungälv ! Arbetet på Nordreälvbron planeras starta i augusti. Bron ska renoveras och busskörfält anläggas. Busskörfälten från Jordfallsmotet till Rödbomotet är i bruk.


Kungälvs-Kuriren har i flera artiklar både sent förra året samt i maj i år skrivit om den pågående ombyggnaden samt störningarna som förekommit för både elever och lärare under tiden.

Kontakta oss på KLKAMINER. Byggprojekt Om- och tillbyggnad av kontor, Stadshuset Kungälv. Vi har kontor och verkstad i Kungälv , Stenungsun Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения