måndag 31 juli 2017

Janssons hushållsmaskiner i sundsvall ab

Hos oss hittar du kylskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner och dammsugare från kända varumärken. I din lokala butik kan du handla vitvaror och småelsprodukter av kompetent personal. Välkommen in till din närmaste ELON-handlare! Janssons Hushållsmaskiner.


Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil.

Ledamot: Jimmy Malmström. BolagsforPrivat aktiebolag. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Bra priser på luftvärmepumpar. Panasonic och Mitsubishi.


Allt inom vitvaror med bra priser. Kunnig personal, fri parkering, bra priser.

Adress: Ortviksvägen 1 SUNDSVALL. Ansvarig Jimmy Malmström år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ja, registrerad för F-skatt.


Butiker för vitvaror och andra elektriska hushållsmaskiner och -apparater . Torget listar företag i Sverige. Aktiekapitalet i KSEK er 100. Lönsamheten och den ekonomiska styrkan i form av bland annat soliditet och kassalikviditet är godkänd.


Dock är tillväxten hos bolaget dålig. Vi är störst i Sverige på vitvaror, vi köper in stora volymer och arbetar med få mellanhänder. ELON är en riktig fackhandel. Det ger dig högsta kvalitet och låga priser på en och samma gång. Kunskap och service får du på köpet i Sveriges största vitvarukedja.


Företagsinformation: Org. Behöver du ha kontaktinformation till company i Sundsvall ? Du kan antingen ringa dem på telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения