onsdag 12 juli 2017

Freshventil

Ventilation för friskare luft och bättre inomhusmiljö. Fresh AB är branschledande och löser alla tänkbara ventilationsbehov i din bostad. Fresh TL-F en unik väggventil med en kondensskyddande utformning som ger en mycket komfortabel spridningsbild.


Luftmängden regleras med ett steglöst precisionsspjäll som manövreras av ett skjutreglage under kåpan. Kampen mot renare och fräschare luft började för Fresh på 70-talet. Investera i ventilation från Fresh, en av Skandinaviens största leverantörer av ventilationsprodukter.

För en högre livskvalitet för dig och din familj, satsa på lösningar och system som leder till en bättre innemiljö. Fresh har lösningar som är konstruerade och . Sveriges största utbud av friskluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den friskluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.


Filter ingår som standard och finare filter som filtrerar bo. Om vi vill behålla nuvarande frånluftsventilation varför är spaltventil som jag läser nedanstående att föredra framför freshventil genom fasaden? Bilagan är tänkt att användas som information till fastighetsägare som själva ska montera ljuddämpande friskluftventiler tillhandahållna av Trafikverket.


Som exempel på friskluftventil används här Fresh för väggmontage.

Den är avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder och försedd med filter och . Friskluftsventil för väggmontage, försedd med kondensisolering. Material: vit ABS- plast. Steglös reglering av luftflödet. Beställ allt inom Tillbehör - ventilation m. Ventilen Fresh TL 98F har en kondensskyddande utformning och är utrustad med ett. Fresh TL98F är en väggventil för väggmontage, avsedd för kontinuerlig.


Installera ett nytt ventilationssystem eller en badrumsfläkt – båda är kloka investeringar och kräver specifika produkter. Att installera en badrumsfläkt gör mycket för husets välmående eftersom fukten transporteras ut och risken för fuktskador minskar. För att få bättre ventilation krävs mer luft. Här visar vi hur du själv kan montera en ny tilluftsventil genom ytterväggen. Komplett tilluftsventil med kapningsbar Ø100xL3mm kanal, reglerbart spjäll och fast utanpåliggande galler med insektsnät.


Fresh väggventiler med eller utan bullerdämpning används i bostäder för tyst, ren och komfortabel friskluft. Ventilerna finns att få med ett flertal tillbehör samt filter i många klasser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения