torsdag 13 juli 2017

Oljefyllda elradiatorer 400v

Pax oljefyllda elradiatorer. Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer. Effekt 400W, Kapslingsklass IP2 Mått (LxH) 900x3mm, Spänning 400V , Elradiator i vit pulverlack.


Med elektronisk termostat 400V.

Reglerbar termostat 5-30°C. Fjäderbelastat väggfäste för fast montering . Hur vet jag om jag skall välja 230V eller 400V på elradiatorer ? Kontrollera vilken elementspänning dina gamla radiatorer har, 230V eller 400V. OLJERADIATOR GNOSJÖ 350W ELEKTRONISK 400V 600X660. Oljeradiator - 350w elektronisk termostat med nattsänkning och konvektor Användningsområdet för detta element är i läge. V : m kabel med väggdosa.


V får endast installeras av fackman.

Alla radiatorer är högspänningstestade samt slutkontrollerade för att hålla högsta kvalité och säkerhet. Alla modeller har 2-polig strömbrytare. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer.


Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör. LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design.


LVI är marknadsledande inom elradiatorer , element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe?


Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element.


Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc. Oljefyllda element, panelelement, radiatorer – mycket att välja bland. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.


Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt uppvärmning med el.

Yttemperaturen kan reduceras till eller grader, vilket är perfekt i förskolor eller badrum. Yali Comfort kan kopplas till en extern trådbunden klocka för tidsinställd drift. Element för skönt inneklimat.


Vi har både element som är direkverkande och oljefyllda radiatorer. Byt ut dina gamla elradiatorer och spara kilowattimmar och kronor. Vi har el-element och oljefyllda radiatorer från . LVI:s oljefyllda elradiatorer har en elektronisk termostat som styr inomhustemperaturen med graders exakthet vid från- och tillslag. Sätt termostaten på grader och det är grader, inte eller grader. LVI:s produkter innebär även att du kommer . Dom är på 800W och körs på 400V.


Kommer bli oljefyllda elelement till ett fritidshus. Använder du 400v elradiatorer så får du en lägre ström och jämnare belastning. Många 4V element, i alla fall förr, hade förvisso 4V elementspänning (eller då var det ju 3V), men inkopplades mellan två faser enbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения