fredag 21 juli 2017

Bastuaggregat narvi

Alla bastuaggregat från Narvi är av högklassiga material, som gör att aggregatet och bastun snabbt blir varma och ger jämna och behagliga bad. Våra bastuaggregat är trygga och av god kvalitet. Narvi Ultra- bastuaggregaten är gjorda för stora bastur i hård bruk. De passar i rymliga bastun som används långa tider.


Bastuaggregatets funktioner styrs med en separat manöverenhet.

En separat termostatenhet ser till att rätt temperatur hålls i bastun. Värmeelement till NARVI Oy:s bastuaggregat har en ovanligt stor . Narvi Steam Ready är ett bastuaggregat med modern design och teknik. Det ackumulerande Steam Ready –aggregatet är energiekonomiskt tack vare en god värmeisolering. Steam Ready lämpar sig för familjer som vill bada bastu utan att desto noggrannare planera . Narvi NC Electric är ett nytt, naturligt stilfullt bastuaggregat av bästa kvalitet.


Det lättanvända bastuaggregatet ger behaglig bastuånga och värmer snabbt upp bastun. Manöverpanelens kabel är meter lång.

Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Välkommen till PriceRunner! Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Bastubad är en skön och avslappnande upplevelse särskilt i samband med träning eller ett iskallt dopp i sjön.


Ett toppmodernt aggregat eller en traditionell vedeldad bastuugn? Bygg bastu självVill du kunna bada bastu när och hur du vill ? Narvi NM 9är ett hållbart och användarvänligt bastuaggregat , botten och toppram är av rostfritt stål. Narvi NM 6är ett hållbart och användarvänligt bastuaggregat , botten och toppram är av rostfritt stål.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Du kan lita på att detta moderna bastuaggregat , tack vare det stora stenmagasinet, ger dig varma bastubad under lång tid framöver. Grafitgrålackerat elektriskt bastuaggregat för bastustorlek 9-m3.


NM bastuaggregat finns flera olika . Narvi NM är ett vägghängt bastuaggregat med skal av svart stålplåt. Trots att detta är ett aggregat i basutförande garanterar det stora stenmagasinet en god värme för långa och behagliga bastubad. När aggregatet monteras går det att välja om . Byggt för att både vara hållbart och användarvänligt är aggregatet perfekt för både dig som har haft bastu tidigare och nybörjaren.


Leverantör: NV Sauna Sweden AB.

Installationsmanual till Narvi aggregat som heter Narvi Minex och Narvi NM. Du lita på att detta moderna bastuaggregat , tack vare det stora stenmagasinet, ger dig varma bastubad under lång tid framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения