måndag 10 juli 2017

Fläkt viking bio

Fläkt till VIKING Bio Pelletsbrännare. Till EBM- fläkten behöver man ha en programvara som har ”KONV” i beteckningen. Senaste programvaran heter” V. Till fläkten på brännare med tillverkningsnummer t. För uppgradering av programvara behövs ICE-krets med art.

Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning. Jag kom hem till en klarröd lampa, som blinkade så förnöjt. Detta är inte så ovanligt då jag har problem med tändelementet.


Men idag så var det inte det. Jag fick indikeringen att fläkten var ur funktion. När jag startade om brännaren så funkade fläkten.


Om du byter bort den gamla Torin fläkten till nya EBM fläkten så detta adapter krävs.

Viking Bio tryggt och enkelt med snabb leverans. Passar även Oilon Bio Pro. Nya modell EBM Vid utbyte av torinfläkt beställ även adapter. Kräver ny programversion VBio konv 012. Programversio som börjar med tex Vbio-0går inte använda till.


Antal: Lägg i varukorgen. Alltid Fri Frakt inom Sverige. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Bild Tändelement ORIGINAL Värmebaronen 600W Artnr.


Brännaren har inga rörliga delar förutom fläkten. Alla delar som blir varma är tillverkade av högtemperaturbeständigt, syrafast rostfritt stål av allra högsta kvalitet. Startelementet övervakas så att det inte kan överhettas.


Det är därför ovanligt att elementet behöver bytas, . Om du kör på sk modulerande effekt kan du inte ställa om fläkten utan bara pelletsmatning. Bästa är att ställa om till lågeffekt för då kan man justera båda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения