måndag 17 juli 2017

Spjällmotor ventilation

FTX-aggregat) fryser sönder vid strömavbrott. Konstruktionen är att vid strömbortfall till spjällmotorn drar returfjädern tillbaka och stänger spjället. Levereras med spjäll i täthetsklass och spjällmotor med returfjäder. Fjäderåtergångsmotor för styrning av spjäll i ventilationsanläggningar.


Vid strömavbrott styrs spjället till öppet eller stängt läge.

SF24A-SR är baserad på storsäljaren AF. Effektförbrukning dimensionering​, VA​. Elektrisk anslutning​, m kabel, 4×mm²​. Styrsignal, nominell​, 0…10V DC, Ri = 1kΩ​. Vridriktning​, Vändbar motor​.


Vridvinkel​, Max 95°, kan begr. LM230A 5Nm Tekniska data.

Avsett för montering i kanaler där man vill kunna öppna eller stänga ett spjäll genom ett på eller avslag av spänning. Belimo LM230A 5Nm Spjällmotor. Lindinvents spjällmotor för behovsstyrd ventilation. För reglering av ventilation.


Fördelen är att de arbetar tillsammans med regulatorer och att de vid strömavbrott öppnar så . Vi har ett brett utbud av fjädermotorer. Kontakta oss om du vill ha hjälp att välja rätt spjällmotor för dina behov. W vid nominellt vridmoment. Beprövade spjällmotorer för varje spjälls goda funktion.


Välj spjällmotor med fjäderåtergång till friskluftspjäll som försvårar påfrysning av vattenburen värmare. Har en Renault Laguna -med ECC där värmen slutat funka på passagerar sidan, det blåser bara kallt. Har läst mig till att det förmodligen är spjällmotorn som sagt upp sig.


Så nästa steg tänkte jag är att titta . Jag har hittat en spjällmotor i gömmorna som jag tänkt använda att öppna och stänga ett ventilationsspjäll med (vilket den ju ska vara avsedd för :) ). Min fråga till någon ventilations eller reglerexpert är om det behövs någon typ av gränslägesbrytare vid respektive . Motorn är en Landis Gyr SQR 85.

I ventilationssektioner där ställdonet måste inta nolläget (nödläge) vid strömavbrott. För spjäll som har två ställdon på samma spjällaxel ( tandemmonterade ställdon eller powerpack) .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения