fredag 7 juli 2017

Invest värmepump test

I år har Energimyndigheten glädjande kompletterat tidigare tester av luftvattenvärmepumpar. Den minsta luft luft värmepumpen från Invest. Köp den prisvärda värmepumpen Living Basic 3. Invest LVE -har en maxeffekt på kW (maximal effekt när vattnet till radiatorerna är grader och utomhustemperaturen är grader).


De är stolta för budgetsatsningen på värmepumpar och det småländska företaget har framgångsrikt tagit marknadsandelar på den tuffa värmepumpmarknaden. De erbjuder dig klimatsmarta och prisvärda luft- luftvärmepumpar som ger dig en prisvärd investering.

Den är konstruerad för våra nordiska förhållanden och passar perfekt i sommarstugan eller i det nya Attefallshuset. Testresultat kan guida dig i valet av värmepump. Invest Living Entry är den prisvärda och nordenanpassade värmepumpen. En värmepump , som har fått bra testresultat i oberoende tester är ett tryggt och säkert val. På den här sidan finner du information om olika typer av testning och vilken märkning testerna leder till.


Passar utmärkt i mindre hus, fritidshus och attefallshus. För dig som vill få mycket för pengarna. Värmepump InVest - Varmepumpsforum.

Formen i kombination med stor värmekapacitet gör att denna modell lämpar sig väl till både vardagsrummet och matsalen. Driftegenskaper kan enkelt optimeras för olika klimat men alla värmepumpar levereras förprogrammerade för snabb och enkel installation. Bonus Air värmepump är byggd för lång livslängd och säker drift. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Tillräcklig husvärme är livsviktigt här i Norden. Hos oss hittar du smidiga och billiga lösningar som sänker de löpande uppvärmningskostnaderna. Ett bra alternativ, även på vinternMed ett bra värmesystem värmer du ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt utan att . Nu också poolvärmepumpar. Bäst i test av Energimyndighetens test av hydroboxar. Inbyggd back-up värmekälla.


Vatten ut, uppe och nere på värmeväxlaren. El in, både upp och nere på värmeväxlaren. Ny uppdaterad värmeväxlare för ännu högre effektivitet. Invest Entry är en smidig och lättanvänd värmepump med funktioner som underlättar ditt dagliga liv.


Du kan via den smidiga fjärrkontrollen styra funktioner som Sleep, Short cut, Airflow och Swing. Med dessa funktioner kan du bland annat styra luftflödet åt önskat håll, ställa in ett sömn-schema eller helt enkelt ställa in dina .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения