måndag 24 juli 2017

Åke huss ventilation

Din partner i sotning, ventilationsrengöring och OVK. En ren inneluft och säkra eldstäder är en viktig förutsättning för hälsa och trygghet. I mer än år har vi på Åke Huss AB arbetat med den helhetssynen – där också komfort och uppvärmningsekonomi spelar in. En säker eldstad är en behaglig sådan. Status, offentliga värden, adress mm för Aktiebolaget Åke Huss.


Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Vårt uppdrag är att sköta föreskriven sotning och brandskyddkontroll inom Uppsala, Knivsta och Tierps Kommuner. Vi är dessutom väletablerade inom . Vi var tidigare en del av Åke Huss AB, så du möter samma eldsjälar, men i nya kläder.


Ren luft inomhus och säkra eldstäder är viktigt för din hälsa och trygghet. I snart år har vi på Attunda Sot och Vent haft den helhetssynen som fokus för vårt arbete. För att skapa bästa möjliga inomhusmiljö för dig, är även komfort och.


AB Åke Huss i Uppsala utför sotning, OVK besiktning, rengöring och besiktning av skorstenar, eldstäder och ventilationssystem, brandskyddskontroll, pr.

Uppsala Fotboll kan stolt presentera en viktig Partner till klubben,. Se Åke Huss profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Åkes kontakter och hitta jobb på liknande företag.


Sotningstjänst Åke Huss in Arlandasta reviews by real people. Huss som driver Åke Huss Ventilation och sotningstjänst i Uppsala. Om de upptäcker allvarliga fel där produkter behöver bytas ut, informerar de kunden om det och . Vi spenderar större delen av tiden inomhus. Därför är det viktigt att ventilationen fungerar optimalt. Det är också viktigt att hålla luftfuktigheten nere.


En för hög luftfuktighet gör att kvalstren frodas och det finns . Funktionskontroll av ventilationssystem enligt. Tack för att du hjälper oss att ordna en god ventilation åt dig. Arbetet kommer att utföras:.


Så här är det på de flesta hantverkarjobb, säger hon glatt när hon ombytt kliver ut ur skrubben. När hon varit ute på jobb har . Flera husägare i Uppsala har den senaste tiden blivit uppringda och erbjudna att boka tid för sotning. Men Uppsala kommun har enbart en upphandlad sotare, Åke Huss , och bara den senaste veckan har han tagit emot flera samtal om dagen från oroliga husägare, skriver UNT.


Tackar man ja till sotningen . SigtunaHem anlitar Attunda Sot och Vent AB som entreprenör för sotning och ventilationsarbeten i våra fastigheter.

När du ser personer i ditt bostadsområde som bär profilkläder med logotypen på bilden här . Hitta Sotning Skorstensfejare Åke Huss AB Sotare i UPPSALA Ventilation i UPPSALA karta mobilnummer UCME. Kartor Väder och Nyheter. Nu handlar yrket om brandsäkerhet, ventilation och miljö.


Bäst med jobbet: Variationen och att man får vara ute och träffa så mycket olika . Kategori: Skorsten, VVS och VA. Tätarna är specialister på reparationer, nybyggnationer och installationer av skorstenar och eldstäder. Braskaminer och murade spisar.


Erfarenhet är meriterande men vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I Uppsala, Knivsta och Tierp har kommunerna valt att upphandla tjänsten av Åke Huss AB. Lediga jobb Administrativ assistent .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения