tisdag 25 juli 2017

Värmekabel för ingjutning

Tålig och effektiv värmekabel , perfekt för ingjutning i betong. Passar utmärkt som värmekälla även i uterummet. Den kan även förläggas i en finsats ovanpå en betongplatta eller fästas mot armering för direkt ingjutning.


Tunn och smidig värmekabel som är enkel att forma till slingor och fästa på plats. Främst för ingjutning i betong. Tack vare den högre effekten är den även lämplig till mer extrema förhållanden såsom uterum, växthus och dåligt isolerade källare.

Termostat (Digital Termostat T2NRG-DM), givarslang,. Warmups lösa värmekabel är utvecklad för ingjutning i platta av betong eller flytspackel med ett djup på minst mm. Kabeln består av dubbla värmeslingor som skyddas av ett jordat hölje.


Längst ut på kabeln sitter en tre meter lång kall kabelände, som ansluts till termostaten. Systemet är utvecklat för 2V. Ebeco Multiflex värmekabel för ingjutning i betong inomhus samt för uterum.


Den lämpar sig därför utmärkt för ingjutning i betong. Läggs in samtidigt som du gjuter betonggolv.

Förlänger användningssäsongen för uterummet, där den kan både gjutas och . Paketen levereras med termostat och golvgivare, termostaten monteras snyggt på väggen så att du enkelt kan justera värmen i rummet. Elektrisk golvvärme för ingjutning Kima turquoise. Värmekabel Betong är ett bra val om du skall ha golvvärme i t. Kimas C-klassade värmekabel används främst när man gjuter in värmekabeln.


Passar bra i bottenplattan till en inglasad uteplats. Tvistad spiraliserad tvåledare med m monterad kallkabel. Kabeln är isolerad med teflon och har extra hög temperaturtålighet vilket ger en . Levereras utan termostat. Denna kabel används då golvvärme önskas för ingjutning i betonggolv. Den passar både för privatbostäder samt arbetslokaler.


I elektrisk golvvärme omvandlas elektricitet till värme i en värmekabel som läggs nära ytskiktet, oftast kakel i exempelvis kök, badrum eller hall. Se gärna Kimas warm floor mat kit, med en matta av värmekabel. Idealisk för mindre utrymmen och för ingjutning. PVC- och halogenfri serieresistiv värmekabel med inbyggd återledare (en anslutningsände) och m påmonterad kallkabel.


Försumbara magnetiska och elektriska fält. Tunn, endast mm, smidig och lättböjlig värmekabel på rulle.

Smidig och lättböjlig värmekabel för ingjutning i betong. Tillbehörsats innehållande flexslang mm och limstavar. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Kabeln är flexibel och kan monteras direkt i rännan eller i betonggolv, armeringsnät, isoleringsskivor eller . Om det inte är isolerat eller om isoleringen finns men är mer än 100mm under gjutningen(betong eller flytspackel).


Morsan ska fixa nytt golv i dushrummet i källaren. Vi börjar från grusbädden och isolerar 20cm och så gjuter vi en betong platta för att sen avsluta. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения