fredag 28 juli 2017

Skorstensfolket göteborg

Minimal påverkan på de boendes vardag. Oskar Briving, produktionschef på Kanaltätning i Göteborg AB, berättar om installationen av FuranFlex och VentilFlex. SkorstensFolket Sverige AB har funnits i snart år och har verksamhet på mer än orter i Sverige. Företaget är en av landets ledande entreprenörsorganisationer inom skorstens- och kanalrenovering. Renovering av skorstenar, ventilationskanaler och imkanaler är våra specialiteter.


Föremålet för bolagets verksamhet är att sälja och montera skorstenar, fastighetsreparationer samt driva byggnadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag. Ledamot: Kate Inga-Lill . Specialitet: Plåtslageri, vi installerar, kontrollbesiktning, nyinstallationer, skorstensarbeten.


Branscher: Skorstenar, skorstensbyggare, - reparatörer . Ansvarig Kate Inga-Lill Samuelsson år. Bokslut, styrelse, F-skatt,. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Göteborg.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Ja, registrerad för F-skatt. Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader . Relining med FuranFlex och VentilFlex ger fullständigt täta ventilationskanaler. Passar alla ventilationskanaler och installeras i mer än länder.


Med 50-års erfarenhet är vi i dag en av Sveriges ledande skorstensentreprenör med huvudkontor i Stockholm. Skorstensfolket tätar, renoverar och bygger skorstenar och ventilationskanaler. Företaget har svag ekonomisk utveckling inom tillväxt och lönsamhet. Den ekonomiska styrkan i form av bland annat soliditet, kassalikviditet och andra styrkefaktorer är dock godkänd.


Privata fastighetsägare, allmännyttan och. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi har lokalkontor på mer än orter i Sverige. Vi förser den svenska marknaden med insatsrören FuranFlex och VentilFlex.


Produkterna är uppbyggda av ett omsorgsfullt utvecklat . Information om Måns Torbjörnsvägen som ligger i Göteborg. Här hittar du karta över Måns. Välkommen till gatan Måns Torbjörnsvägen i Göteborg som ligger i närheten av bland andra gatorna Helgereds Gårdar och Kålseredsvägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения