fredag 21 juli 2017

Varmvattenberedare metro

Här finns den lilla och energieffektiva beredaren till sommarstugan och den outtömliga för stora familjer med tonåringar. Varmvattenberedare för mindre hus- och sommarhushåll, snabbdusch och disk. Nu i modeller med både rör upp och ned.


Välkommen till PriceRunner! R, har en CFC-fri isolering, en högeffektiv, formgjuten isolering av polyuretan som minimerar värmeförlusterna.

Täcker det moderna boendets alla behov, från det enkla badkaret till bubbelpooler och storfamiljens behov. För mindre sommarhushåll, snabbdusch och disk. Anslutning mm uppåt, med armatursats. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Placeras stående på golv. Ventilpaket med avstängningsventil, backventil, säkerhetsve. Hej Nu har jag inhandlat en ny NIBE 300L, men hur tömmer jag den gamla Metro 2L?

Vet inte vilken modell det är, men. Alla kopplingar sitter undertill. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt.


Köp dina reservdelar till MetroTherm produkter här! Komplett med blandningsventil. Boka Installerat- och-klart. Med indirekt uppvärmning = element i skyddstub.


Ventilrör, säkerhetsventil och blandningsventil ingår. Med växlarslinga m². METRO VVB COMBI 3KW 110L E. Artikelinformation Varianter Reservdelar. Utförande, Med växlarslinga m2. Låt oss ta hand om installationen.


Rör Jour är ett auktoriserat VVS-företag som alltid genomför installation enligt Säker Vatten.

Vi hjälper dig med allt från val av rätt varmvattenberedare , till säker och trygg installation. Självklart tar vi också hand om din gamla . Metro Therms varmvattenberedare har funnits med i flera år och har en erkänt god kvalitet, men ibland händer det att en elpatron, termostat eller anod behöver bytas ut och då har vi på JS Energi reservdelen som du är på jakt efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения