onsdag 26 juli 2017

Kamin erbjudande

Kampanj: rabatt på skorstenen. Gäller för inköp av kamin med minst 10. Kommentarer inaktiverade. Boka hembesök, handla eller fråga oss.


Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.

Besök vår hemsida för att se aktuella kampanjer! Funderar du på att köpa kamin ? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura. Välkommen hem till värmen. WATEX kaminen är något för dig som vill ha en modernt designad gasolkamin med hög effekt och säker drift till ett bra pris.


Kamin med PCFlaska Erbjudande.

Den elektriska värmaren och gasolvärmaren kan samköras vilket gör att du snabbt värmer upp ett rum till en behaglig temperatur, fläkten hjälper till att sprida. Vi ger Rabatt på våra skorstenar med fri frakt vid köp av vedspis eller kamin. NVI modulskorsten är Sveriges bästa plåtskorsten med års garanti!


Schiedel Isokern blockskorsten är överlägset bästa blockskorstenen som inte kräver avstånd till brännbart. Med vår mångåriga kunskap hjälper vi dig med allt från bygganmälan, val av kamin , installation, renovering, till beställning av reservdelar. Hos oss kan du känna dig trygg, vi gör fria hembesök och våra egna montörer gör kompletta installationer.


FÖRLÄNGD KAMPANJ - Unikt paket- erbjudande ! Få ny miljögodkänd kamin - enligt senaste utsläppskraven för vedeldade kaminer - inklusive: 5m NVI skorsten, eldstadsplan, installation och montage för. Köp kamin från oss och sprid värmen i ditt hem. Vill du se maximalt av elden ska du köpa en av våra kaminer – de allra flesta kaminerna har riktigt generösa glas på tre sidor.


Du som kund har stora möjligheter att designa din kamin. Alla HETA kaminer kan fås i grå eller svart färg utan extra kostnad. Alla har inbyggt munstycke till externluft (luft utifrån). Alla (förutom kaminer med vridbar pelare) kan fås med bakanslutning istället toppanslutning som är standard- utan extra kostnad.


Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov.

Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Köp den hos en av våra återförsäljare. Gratis brännskydd runt skorsten. Marstrand är vår lyxigare variant av badtunna. Utrustad med en rostfri integrerad kamin , rekordsnabb uppvärmning och låg vattenmängd gör denna till vår storsäljare.


Tyvärr finns inga inlägg. Vi satsar på vår butiksmiljö och personlig service! Vare sig det gäller vår del med eldstäder eller . Passa på att fynda PizzaCasa-kit – begränsat antal! Har du en kamin eller annan eldstad och vill även kunna baka i den? På Pizza Casa kan du baka alla sorters pizzor och få resultatet som om den vore bakad i stenugn.


Vi erbjuder nu er 540kr rabatt. Jämför erbjudanden och priser på kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения