torsdag 27 juli 2017

Innerluckor till kakelugn

I vårt utbud hittar ni en mängd olika glasluckor och reservdelar som passar just er kakelugn. Monteringsanvisning medföljer. Innerluckor till kakelugn. Kakelugnsluckor utan inmurningsram. Fyra lösa gångjärn medföljer.


Dessa luckor finns ej på lager i butiken utan tas hem vid önskemål.

Vi kan även ta hem komplett kakelugnsram med ytter och innerluckor i olika utföranden. Köp tillbehör till din kakelugn. Låt din kakelugn träda fram som en juvel i din bostad med kakelugnstillbehör till lågt pris från Skorstensbutiken.


Lösa gångjärn följer med så att de kan sättas på rätt höjd. Därför blev jag väldigt glad när jag hittade de som. Allt från runda innerdörrar och ytterdörrar till kakelugnsramar i blandade material.


Passar innerluckor för kakelugn. Gnistgaller för gjutjärnsluckor.

Kontakta säljareHitta din butik. Komplett ram med förnicklade ytterluckor och innerluckor a. Samtliga artiklar som finns med mässing finns även i. Denna finns givetvis även för rund kakelugn. Metallpolish Glanol 1ml 1kr.


Sotlucka, pressa mässing 4kr. Spjälltofs jugen mässing 1kr. Kaklen på kronan vickade. De var kladdiga av gammal intorkad färg. Kanalerna var packade med sot och skräp.


Ytterluckorna passade inte, ramen satt glappt, innerluckorna saknades. Måns Hagberg berättar: Att göra i ordning kakelugnar. Tänk på att ta väl hand om din kakelugn , så håller den och skorstenen länge. Att bara elda någon gång ger.


Stäng innerluckorna när det brinner rejält, men ha fortfarande spjället öppet hela tiden när du eldar. Att elda rätt i kakelugn kräver viss kunskap och teknik. Man ska alltid elda med stängda innerluckor för att elden inte ska brinna för hektiskt.

Av samma anledning ska man alltid lägga in veden i ugnen platt på eldstadens botten och aldrig ställa in veden på högkant. Om ugnen är svårtänd och . Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska bli nöjda med det jobb vi utför. Vi utför både små och stora jobb allt från att installera nya innerluckor på kakelugnar till stora fastigheter med flera omsättningar och skorstenstätningar.


Villa eller lägenhet, enstaka eller hela föreningars kakelugnar , inget jobb är för litet eller för stort för . Levereras med omonterade gångjärn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения