onsdag 12 juli 2017

Uponor rör

Med skyddsrör tillverkat av polyeten (PE). Max tryck 1Mpa, Klarar QE samt FPL-PX kopplingar. Fördelar med tappvatten från Uponor.


MLC- rör som tillverkas med Uponors SACP-teknik består av ett extruderat aluminiumskikt utan några svetssömmar. Det här kompositröret sätter nya standarder för prestanda och funktioner.

De snabba och effektiva VVS- installationerna förenklar dina byggprojekt. Vi har alltid en passande systemlösning för dig – oavsett om . De flesta av oss tänker noga på vad vi köper för varor, men hur många av oss kan säga det samma om rör som vi installerar under marken som skall ligga där i över 1år? Vi har med vår 1års erfarenhet levererat nya produkter och tjänster till marknaden.


Nordic Poly Mark för Uponors rör och kopplingar. Nordtestmetoden NT VVS 129. Logga in för att se prisuppgifter. Klicka på bilden nedan då kommer du till Uponors produktlistor skriv sedan ner .

MLC står för Multi Layer Composite som är ett kompositör uppbyggt av ett yttre och ett inre PE- RT- rör med ett aluminiumrör däremellan. Uponor Tappvatten- och Radiatorrörsystem. Tryckklass PN1 syrediffusionsspärrad. För tappvatten-, värme- och kylsystem. Skyddsröret är tillverkat av polyeten (PE).


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Rör med en muff och universal tätningsring.


Godkänt för ingjutning och markförläggning fram till tomtgräns. Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! Nu passar vår utbytesled för både 1 och mm PEX- rör.


Den nya utbytesleden ersätter helt och hållet den gamla. VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout. Produkten är ett miljövänligare alternativ till förkromade kopparrör.


Det resulterade inte bara i ett tydligare erbjudande och nya affärer – utan även i ett styrverktyg för . All installations were carried out by Kjellners Rör AB. Using one single supplier only has advantages.

JITA TRADING OY: Jita Oy. Spesifikasjoner: Fabrikat. Anslutningsanmärkningar skyddas av ett rör på ställen där mekanisk skada kan uppstå. Justertem- peratur till-läge.


I regulatorn ingår inte den manöver. Dreifikistur fyrir neysluvatn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения