torsdag 5 mars 2015

Flambalja vedex 3000

Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. I lager, leverans 1-dagar. ProduktbeskrivningSpecifikationer.


Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen . Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! Allmänt till installatören.

Skjut in flambalja (A) på dess gejdrar under keramikrostret. Baljan ska skjutas ända in i kammaren. Keramiksatsen lägges in genom påfyllningsluckan. Lägg först den främre stenen (B).


Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre. Vi är en oberoende leverantör av reservdelar och värmepumpar från alla ledande märken. Pannkeramik passande Nibe Vedex.


Rostersats innehållande delar, st främre och st bakre.

Eldfast i Vänersborg tillverkar . Material, Rostfritt stål. Med luckan öppen och fläkten på högfart blir rökgastemperaturen. Beställning görs här Vi behöver veta vilka artiklar, ditt namn, adress och mobilnr. Vi skickar då ut en förskottsfaktura som inkluderar frakt och expeditionsavgift, när vi ser att den är betald skickar vi paketet och du får en avisering via sms innan leverans. Sen drar man ju ur tuben o lite sot kvar på själva turbulatorn ger ju ingen minskad effekt.


Click here to find similar products. Go to the productFind similar products. Har en CTC-kombi som är ca 10år gammal. Den har använts med elpatron fram till vi köpte huset för två år sedan. Efter att ha eldat sporadiskt i den de senaste vintrarna har vi nu kommit över följande: 2st 500l acktankar (ingen vvb) samt 120kbm björkved.


Alla våra Nibe Reservdelar är original och omfattas av månaders garanti. Packning sotlucka, 84:- ~, ~. Pannan har hög verkningsgrad och bygger på en eldningsprocess som arbetar med omvänd . Flambalja VEDEX , 980:- ~, ~.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения