tisdag 5 december 2017

Electrolux silence fläkt

Söker du efter en snygg och effektiv köksfläkt ? Lagar du mat som osar mycket kan du starta intensivläget - ett extra kraftfullt läge - som ser till att ditt kök snabbt blir fräscht och friskt igen. Fläktens LED-belysning har både lång livslängd och ger ett bra ljus. Kolla in fläktar med den smarta tekniken Hob2Hood hos oss. Tack vare att köksfläkten har ett högt luftflöde blir ditt kök friskt och fräscht även om du lagar mat som osar mycket.


Reglagen är både lätta att använda och smidiga att torka av.

Jämför priser och läs recensioner på Köksfläktar. Välkommen till PriceRunner! Tack vare enkelheten i valet av inställning via elektroniska tryckknappar är denna köksfläkt mycket lätt att kontrollera.


Den har hastigheter och belysningen med två Halogen spotlights. Med ett fettfilter i aluminium som är lätt att . En extremt tystgående fläkt av typ Silence Tech, endast dB(A) på högsta effekt. Enkel tryckknappsinställning av fyra hastigheter.


Intensivläge med 470m³ kapacitet och automatisk återgång.

Finns i lager i webbshoppen. Sortera på: Popularitet A-Ö Ö-A Pris. Fläkten monterades men fick inte användas i aktuellt hyreshus så den plockades ner och är nu till försäljning. Produktbeskrivning Specifikationer . Electrolux köksfläkt SILENCE TECH. Jag vet hur filtret skall rengöras och det sköter vi.


Däremot är det svårare att rengöra fläkthjulet, eftersom det inte går att ta bort. Visserligen kan jag hjälpligt ta bort det jag kommer åt med entrasa eller papper men det kan inte . Denna elegant utformade spisfläkt med energisnål motor monteras på väggen och eliminerar effektivt matos i köket samtidigt som den förhöjer atmosfären i köket. Om du föredrar en mer diskret köksfläkt är en underbyggnadsfläkt ett bra alternativ.


Den största delen av fläkten göms bort i en köksmodul, oftast ett . Elektroniska tryckknappar. Ljud: - dB(A), Int. B(A) Silence Tech, Belysning: LED Energiklass: A. Hob2Hood: Ja Superkolfilter som tillbehör: SUPCHARC-E Färg: Vit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения