onsdag 20 december 2017

Värmekabel vattenslang

Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. Värmekabel för vattenledning till dina system. Med en värmekabel håller du vattenledningen frostfri och isfri.


Den kan användas inuti eller utanpå en vattenledning. I denna kategorin hittar du .

PEM slang isolerad med värmekabel. Polarör PEM inkl värmekabel. Uponor Ecoflex Supra PLUS. F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.


Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. Självbegränsande värmekabel i komplett paket för utanpåliggande eller invändigt montage.

FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till. Upplysningar om objektet. Branden inträffade i en äldre 1½-plans sommarstuga med så kallad torpargrund och regelstomme av timmer.


Yttre väggbeklädnad är utförd av stående träpanel. I torpargrunden finns vattenledning till ett uthus. Denna vattenledning är försedd med en värmekabel för att förhindra . Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör.


Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Mobil frostskyddskabel med jordad stickpropp för anslutning direkt till 2V. Anpassar sig efter omgivningens temperatur och passar de flesta situationer, t. En uppmärksammad och välkommen nyhet.


Perfekt när man behöver vattentillförsel även om det är minusgrader. Tål bars tryck och temperaturer ner till -41°. Vattenslang med inbyggd värmekabel.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris.

Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Hej Dagens fråga i vinterkylan är Hur mäter jag min värmekabel. Jag monterade en värmekabel utanpå vattenslangen från pumphuset till huset. Grävaren har därför föreslagit en vattenslang med integrerad elvärme (isotermrör ). Har på annat håll hört att det går lika bra att lägga in en fristående värmekabel direkt i vattenslangen.


Detta skulle också bli väsentligt billigare. Hos oss hittar du elvärmekabel och elvärmeslinga som värmer upp vattenkoppar och elvattenkoppar för djuren i stallet. Vi har Fri Support på Golvvärme.


Välj längd och typ för att sedan beställa hem till gården i lugn och ro. Vanliga applikationer är golvvärme, frostskydd i vattenrör, snöfria markytor, garagenedfarter, . Isotermrör består av ett innerrör PESDRPN 1(c=25) och ett ytterrör med ett isolerande luftlager, värme och kylreflekterande aluminiumfolie och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения