onsdag 27 december 2017

Golvvärme termostat ebeco

Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat. Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t. Du justerar den lätt med ett rattreglage. Energismart elektrisk golvvärme. Till att börja med fungerade termostaten som den skulle, men efter ett tag blev det problem,.


Problem med Ebeco termostat Beiträge 12.

Måste man ha orginal Ebeco termostat till golvvärmen? Termostat för golvvärme trasig? Koppla Ebeco termostat Beiträge 23. Handla enkelt och smidigt med.


Cable Kit är ett komplett, tåligt och driftsäkert golvvärmesystem med en tunn, högkvalitativ värmekabel. Godkänt för förläggning direkt på brännbart material. Systemet är i för förläggning direkt på brännbart material.


Golvvärmetermostat med display. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre.

Ebeco är ett familjeföretag och är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme , frostskydd och andra värmelösningar. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Ebeco vill att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv därför har de driftssäkra och energieffektiva produkter.


Oavsett om du vill värma upp en hel villa, en källare eller ett . Passar dig som vill ha en enkel termostat med golvgivare. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Det bygger på en lika smart som enkel princip: Se till att det bara är varmt när du behöver det. Vi på Byggmax instruerar dig gärna när du köper golvvärme med golvvärmeskiva , shuntar och termostat från oss för att du ska kunna göra rätt från början.


Känner du ändå att du kan behöva en extra hand så kan du köpa till montering av en behörig elinstallatör från oss till fördelaktiga priser. Vi har värme för alla typer av . VAD ÄR ElEkTRiSk GOlVVÄRME ? EB-Therm har fyra olika energisparprogram. För öppna, regelbundna rum.


Behöver du hjälp att installera en värmelösning från Ebeco ? Här hittar du alla manualer du kan tänkas behöva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения