söndag 10 december 2017

Service högtryckstvätt stockholm

Vi har ett antal servicebussar som dagligen är ute på uppdrag i Stor- Stockholm. Med snabb service och en stor flotta lånemaskiner kan vi ofta lösa akuta problem samma eller nästkommande dag. Vi ser alltid till att anpassa servicen efter kundens behov och eventuella aktiva serviceavtal.


Vår verksamhet är uppbyggd kring högtryck och vi ger genom våra ambulerande servicebilar snabb service med hög kvalitet på plats ute hos våra kunder. Vi bygger kompletta tvätthallar med skensystem, kempump,.

Service Högtryckstvättar - företag, adresser, telefonnummer. Välkommen till TAMM Högtryck AB, återförsäljare och service. Vi säljer högtryckstvättar för alla rengöringsuppgifter. Under Kärcher Support hittar du din lokala Kärcher återförsäljare, detaljer om våra filialer, FAQ:er, nedladdningar och mycket mer.


Besök ett Kärcher Center eller Kärcher Store nära dig, få expertrådgivning av kunnig personal och sök efter serviceverkstäder och återförsäljare här. Vi leverar högpresterande högtrycksmaskiner från välkända märken. Samt service i världsklass för både privatpersoner men också företag!


Auktoriserade serviceverkstäder.

Nilfisk originalreservdelar. På Bimo tar vi hand om dig som kund och hjälper dig med den lösning som blir bäst för dig. Vi erbjuder service av städmaskiner, sopmaskiner etc.


Under garantiperioden, för att reparera ett TTI verktyg kontaktar du ett auktoriserat TTI Service Center eller din återförsäljare. De tar hand om dina verktyg och informerar om gällande procedurer. Produkten måste lämnas tillsammans med ett inköpskvitto och alla tillbehör. Efter garantiperioden, kommer din auktoriserade TTI . I vår serviceverkstad reparerar vi stora delar av vårt sortiment.


Motorer, kompressorer, tryckluft och hydraulik. Klicka här för att läsa mer. På BAUHAUS hittar du tillbehör till din högtryckstvätt. Vare sig du letar efter hängrännerensare, telskoprör, spolhandtag eller borstar av olika slag så finner du det du behöver! Att tvätta altan, bil eller båten kan både vara tråkigt och tidskrävande.


Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet - vi erbjuder högtryckstvättar från kända varumärken till låga priser! I vår auktoriserade serviceverkstad utför vi service , reparationer och renoveringar. Originalkvalitet för dina produkter från Bosch.


Bosch erbjuder service som är pålitlig, kompetent, enkel och snabb när det gäller garantiärenden, service och reparation.

Använd sökfunktionen när du behöver ha tag på en lokal Bosch-återförsäljare. Bosch-redskap är i behov av reparation: Om ditt trädgårdsredskap behöver repareras lämnar du in det hos din återförsäljare. Med hållare för slang, elkabel, munstycken och transporthjul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения