måndag 11 december 2017

Ctc bergvärme

Bekvämt och flexibelt: En värmepump från CTC sköter sig i stort sett själv och det är enkelt att komplettera med andra värmekällor, som t. Sveriges mest effektiva värmepumpar har just blivit bättre! När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år framöver. Den tysta, effektiva bergvärmepumpen med pekskärm och Energyflex.


Med en effekt på 6-kW passar den perfekt för villans värmebehov.

För ca år sedan installerade vi bergvärme med en värmepump EcoHeat kw och bytte bort oljan. Nästan med en gång märkte vi att elkostnaderna sköt i höjden. Den första misstanken var att det var fel på mätaren från kommunen. För säkerthets skull bytte . Hur väljer man bergvärmepump?


Thermia, CTC, Nibe, IVT m. Kolla runt med grannar som har bergvärme , hade de långt till berg , grundvattennivå , då det är viktigt att få rätt aktivt djup , dvs antal meter med vatten i borran. Elpatronen går hela tiden, bergvärme ?

Komplettera bergvärme med Solvärme. CTC garanterar att du blir helt nöjd med din bergvärmepump när du köper den från Luftmiljöbutiken. Solstadens Rör AB, gjorde installationen. Bästa företaget för jobbet. Detta kan bero på att bergvärme fungerar väldigt bra i nästan hela Sverige.


Borrning av energibrunn för bergvärme måste därför anmälas till din kommuns miljökontor eller motsvarande förvaltning. CTC EcoHeat 4har högsta verkningsgrad tack vare en nyutvecklad köldmediekrets, varvtalsstyrd lågenergicirkulationspump och en mycket effektiv kompressor. MER OM SVENSK VILLAVÄRME AB. Vilken bergvärmepump ska jag välja?


Priserna är ofta diffusa och det är svårt att avgöra om det verkligen betalar sig. Ett test på bergvärmepumpar kan hjälpa dig i traven. Beställa flera offerter på bergvärme via GreenMatch - kostnadsfritt och utan förpliktelser! Vi är verksamma i Storstockholm. Bergvärme Stockholm - Effektiv Energi Stockholm AB.


CTC GSi 12Med CTC GSi kan du spara upp till , den är varvtalstyr ger mest varmvatten i klassen, den passar verkligen alla! Det finns vissa ställen där det är svårt att installera bergvärme , t ex vissa platser på Ekerö mer än meter till berg.

Långbackavägen, Danderyd. Installation av bergvärmepump CTC 41 borrning 2meter. Problemet var att vi fick . En bergvärmepump värmer upp huset genom att utnyttja den värme som lagrats i berggrunden.


För att kunna använda bergvärme behöver man . GSi-har en varvtalsstyrd kompressor och en elektronisk expansionsventil, har högeffektiv varmvattenberedning som producerar 3liter varmvatten och kan ge dig en energibesparing på upp till. Varvtalsstyrd värmepump för berg-, sjö eller jordvärme. Bland annat levererar vi bergvärmepumpar och jordvärmepumpar från välkända CTC.


Vi underhåller och servar systemen för maximal driftsäkerhet och livslängd. I berggrunden är temperaturen stabil. Solenergi lagras i grundvattnet och återanvänds med hjälp av en bergvärmepump. I det vattenfyllda hålet installeras en s. Utförande, klämringsanslutning.


En av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter är CTC. Värmepumpar från CTC har det så kallade Energyflex systemet vilket ger dig friheten att koppla på andra värmekällor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения