tisdag 12 december 2017

Luft luft värmepump ivt

Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus. Transportkostnader ingår upp till kilometer enkel resa. Max meters rörlängd med täckkanaler och kondensvattenslang.


Här hittar du priser på våra värmepumpar inklusive installation. Läs mer om totalkostnad för olika värmepumpstyper som bergvärme, luftvatten och luftluft. IVT Nordic Inverter använder Coanda luftspridningsteknik som bygger på logiken att varm luft stiger och kall luft sjunker.

En nyutvecklad motoriserad luftriktare sprider värmen på ett effektivt sätt, ner längs väggen och utmed golvet för att ge ett skönt inomhusklimat och varmare golv, helt utan obehagligt drag. Köp din luft - luftvärmepump från IVT hos oss på Polarpumpen! Vi har installatörer över hela landet. Ring oss gärna för rådgivning eller kostnadsfri offert!


Köp din IVT luft - luftvärmepump hos Polarpumpen redan idag! Rätt placerad är detta en extremt lönsam investering! De är miljömärkta med Svanen och oberoende tester har gett dem högsta betyg. De förser ditt hus med skön värme under vintern, svalkande luft på sommaren, renare inomhusluft och möjlighet till .

Innedelen har en nyutvecklad luftledskena som bidrar till lägre ljud och förbättrat luftflöde. Den kan även vinklas efter önskemål. Välj vilken IVT - värmepump som passar din fastighet bäst. Värmepumpen kan fjärrstyras . IVT Center i hela Nacka och Värmdö regionen.


Ju högre värmeeffekt pumpen har, desto lättare värms stora bostäder. Energieffektiva modeller drar mindre ström och kostar mindre att driva. Med fjärrkontroll är det enklare att styra värmepumpen.


Underhållsvärme håller värmen i rummen . En värmepump kan kännas som en stor investering, men du kan lita på att det är en god investering. För att du ska känna dig trygg så tar vi totalt ansvar – ända från råd och planering till borrning, installation och service. Idén med luftvärmepumpar är att använda den lagrade solenergin i marken, vattnet och luften och omvandla den till värme. IVT värmepumpar är marknadsledande och sparar pengar och miljön.


En metod som i allra högsta grad är miljövänlig. Men IVT nöjer oss inte med det utan ser även till värmepumparna i sig och all tillverkning av dem, ska vara bra för miljön. IVT :s miljöarbete är även .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения